turkan403 Gizemiii aynen 11haftaligz bnm üç olucak hic. Biseye ilgi duymuyom kizlarimda irmik helvasi yedim hep🤭
EksiErik Gizemiii İlk ogrendigimden beri aseriyorum surekli biseyler 14 haftalik olduk dunde cigkofte aserdim .. ilk zamanlar eksi erik istiyordu canim malum adim da ordan geliyor. 😀😀😀
turkan403 Gizemiii bisey olmuyo kiz sadece ne cekerse kokuyo yada onun tadını almiş gibi oluyosun ama tabiki ne isterse canin onu yiycen yiyemesen bile avucunu yala derler elini biyere vurma bebekte beli yerinde ben olur ferler🤭🤦
Plakkafa_ Gizemiii hic bise aşermeyede bilirsin ben sadece Meyveyi çok yedim normaldede çok yerdim zaten onun harici hic biseyi canim böyle deli gibi istemedi 😂
Gizemiii EksiErik ahh balım canım sürekli birşeyler istiyor yemek istiyorum yemesem içimde kalıcak sanıyorum acaba aşerme mi o 😀
Tugba1tugba Gizemiii ilk haftalar hep acı şeyler canım istedi şuan 37 haftalık şerbetli tatlılar istiyor 😃
Kubraalp67 Hiç asermedim tam tersi iştahım yok bebek için olmasa gün boyu ağzıma lokma almak istemiyorum hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum.
Kubraalp67 Gizemiii öyle ya herkesin bünyesi aynı değil bana hamilelik yaramadı 😅 vitamin hapları ile gün geçiriyorum resmen bebek sağlıklı olsun da diyorum geçici süreç sonucta az kaldı 😊