[silindi] Normalde asla çıkmayan sivilceler 11. Haftamda o kadar fazla çıkmaya başladı ki … gören kız mı geliyor diyor ama bebeğim erkek bu durumu yaşayan varmı nasıl baş ettiniz sivilcelerle
turkan403 [silindi] yani yuzun cirkin olursa kiz derler dogru hurafe bende iki kizimda da oyle ciktilar gitmediler kolay kolay lekesi bile kaldi🤦 şuan 3olucak iyiyz bakalim çıkacak mi ama cinsiyet 16.17haftada anfa kesinleşiyo doktorunuz söyledi mi cinsiyeti 🤦🤣
huysuz__ [silindi] bi kızımda cildim güzelleşti oğlumda da öyle olmuştu. Bu kızım pul pul döktü ilk aylar, sonra sivilce tarlası😅 son aylara doğru anca durulduk
Busekrtl [silindi] Valla benim olan sivilcelerim bile geçti keşke hep böyle kalsa yüzüm. Cinsiyeti erkek. Ama alakası var mı hiç bilmiyorum.
neslsah-1 [silindi] benmde çıktı hatta vücudum kabardı hep bebeğim erkek banada göbeğe bakarak yüze bakarK yorum yapan cokmoldu ama erkek cıkınca hepsi kalakaldı
[silindi] turkan403 yok canım alakası yokmuş kız bebek östrojen hormonu salgılarmış erkek bebek testeron hormonu salgılarmış testeron hormonu akne sivilce işte kıllanma yaparmış bu durumda erkek bebeğin , anneyi çirkinleştirmesi lazımdı ama toplumuz tam tersini diyor kız bebek yapar diyorlar
Booksandcats Erkek bebiş bekliyoruz 12. Haftayla 20. Hafta arasında aşırı sivilce problemi yaşadım cinsiyetle bi ilgisi yok bence 🫠
[silindi] Busekrtl aslında hiç alakası yokmuş doktor Kağan Kocatepe’den dinledim kız bebek anne karnında östrojen hormonu salgılamış. Erkek bebek ise testeron hormonu salgılatmış testeron hormonu da anne de sivilce ve kıllanma yaparmış yani buna göre kız bebek değil erkek bebek sivilce yapar demeleri lazımdı . Ama toplumumuz tam tersini diyor
neslsah-1 [silindi] saçma buluyorm böyle izlemleri o yüzden çok kızdm çirkinleşmişsin diyen kilo almışsın diyen vs
3620 Benm ilk gebeligim de aşırı sivilce vardı yüzümde kızım oldu bu gebeligim hiç sivilce çıkmadı ama daha cinsiyeti bilmiyorum bakalım bende tutacak mı☺
Bhrdnz [silindi] erkek bebek anne karnında testesteron hormonu salgıladığı için annenin sivilcelenmesi normaldir
Aslaninannesi_ Benim bebişim erkek 12.haftdayım ama bir tane sivilce yok hatta tam tersi gören cildin parlıyor diyor ama kıllanma oldu gerçekten göbeğimde falan, cinsiyetiniz kesin mi erkek olduğu emin misiniz
annesiningunesi_ [silindi] alakasi yok canim, benim cildim normalde sivilceli degil ama ayda bir iki tane belki cikardi. Hamilelik boyunca bir tane bile cikmadi. Erkek biliyoduk ama cinsiyet degisti. Prenses bekliyoruz ama cildim tertemiz gebelik basindan beri🥰