Burcu-2634 Fikriminincegulu sorma sorma tepkiler başlayınca acındırmaya geçmişti yok düşüklerim oldu yok özeniyorum rabbim sağlıklısını versin her zaman. Bende dahil kaç sene bebek diye gezdim kızı erkeği umrumda değildi çok şükür hem kızı gördüm inşallah Ekim’de de oğlanı görücem rabbim gönlümüze göre veriyor. Dua etse daha çabuk oğlu olurdu 🙂
Fikriminincegulu Burcu-2634 Kesinlikle birine birsey dediğin zaman ya ilk gebeliğim diye trip atıyor ya da kayıplarım var diye.
myangelson Burcu-2634 ben burada sarışın bebeklerin resimlerine baktım çocuğum ondan sarışın oldu diyenleri gördüm inatla bilimi reddediyordu 😂😂😂 ama sulalede sarışın gen varmış ona inanmıyordu 😂
Burcu-2634 myangelson ben kendim sarışın yeşil gözlüyüm benim bile kızım sadece sarışın oldu gözlerini babasından aldı ama eşimin de kopyası fazla bakmışım 2. De bakmamaya özen gösterdim bakalım kime benziycek 😂
Tutaste_ Miniklerinannesiyim he he biri daha yazmıştı kalp atışı gibi karnım atıyor 6 7. Haftalarda demişti bide ben hiç bu bebek konularını anlamıyorum bende olabiliyo hetalde diye düşünüyodum
Betul_ela0 Gg5348 😁evet hem komik hemde mantıklı bi soru olmuş aslında çok su tüketmek vücüttaki sodyumu düşürerek aşırı kramplara neden olabilir Buda istenmeyen ağrılara neden olur 🙏🌸😊
Gg5348 Betul_ela0 2,5 litre mi 3 litre mi ne içiyormuş ama hani gerçekten çok içse haklısın resmen çocuk içerde boğulur mu demeye getirmişti🙈
myangelson Miniklerinannesiyim yaa öyle olmaz ama ben daha sperm yumurtayı dollediginde hissettim canım böyle hissetmediyse olmaz yani 🤣
Miniklerinannesiyim myangelson sizinki gec olmuş eşim kendimdeyken hissetmişti hangi sperm oldugunu 🤣🤣🤣
myangelson Burcu-2634 😅 çocuklar zaten illa bir tarafa benziyor gen çünkü yani 😂 bakalım bende merak ediyorum 🙃
Azra8Engin Fikriminincegulu biri de yazmıştı çamaşır katlarsan çocuğun icerde katlanir diye ahahahha😁😁😁
Alisa_ Azra8Engin “hamileyim örgü örersem çocuğum içerde dolaşır mı” diye sormuştu. 🤦🏼♀️ Benim etrafimda bir kac kisi soylemisti bunu. Orgu ogreniyordum, hamileyken orme bebegin boynuna kordon dolanir diyolardi😂😂 tabi takmiyordum😂
Azra8Engin Alisa_ 😁😁😁agagahaha Ya aklıma birsey daha geldi. Soğuk su içersem bebeğim üşür mü😁😁yazdım bende çay içme yanar 😁😁
Alisa_ Benim aklima geliyor birtanesi şey yazmişti kaynanasi cocugu kendi cocugu gibi goruyormus. Annesi emzirirken kiskanip ara sira kaynana gogsunu acip bebegin agzina sokmaya calisiyordu😐
Zehra1058 Alisa_ bunu benim eski kaynana ve de kendi babaannem de yapmıştı. O zamanlar biraz cahildim şimdi olsa ikisinin de memelerini koparır ağzına sokarım 😁😁
Ecekrk mhrmom ya o gerçekten çok saçmaydı sanki burası ekonomi siyaset uygulaması dolup dolup buraya patladı bir anda