DilekArminB CokCahilsinKeskeOlsen yok senin kusuruna bakacak değilim tatlım için rahat olsun çevremde 8. Ayında cinsiyet tahmini yanılan doktora sahip çok insan var mesele o anladın mı ilk hamileliğimde devamlı ekşi yiyip şimdi sadece tatlı yemek istiyor olmamda bu konuda şüphe etmeme bir sebeb 🥸
CokCahilsinKeskeOlsen DilekArminB Bak evet tahmini yanlış olan elbet oluyor. Lakin başka doktor görüşü almak yerine bence kullanmak tuhaf kaçıyor. Hissiyat elbet çok farklı bir durum ama bence daha farklı…
DilekArminB CokCahilsinKeskeOlsen hissiyatıma dayanarak bence diyorum ve her şeyi birbirinden farklı yakın zamanda iki hamilelik geçirdim buna dayanarak elbette bence yada acaba mı derim sizde olsanız sizde şüphe edersiniz
DilekArminB Meltemm21 tamam şimdi evdeki en yakın aynanın yanına git ve başla gülmeye benden sana bilet ne demiştim en önden 💃🏼😉
CokCahilsinKeskeOlsen DilekArminB ne diyim umarım en doğrusunu en kısa zamanda öğrenirsiniz. Sağlıkla gelsin
DilekArminB CokCahilsinKeskeOlsen iyi dileklerin teşekkürler 🙏🏻 Ben de bunu canı gönülden istiyorum iyi geceler / iyi akşamlar 👋🏻
Meltemm21 DilekArminB ya gerçekten çok cahilsiniz bilginiz sıfır ve Burda bişeyler öğrenmeye çabalıyorsunuz ki böyle olduğunu düşünmüyorum yada çok ilgisiz kalmışsınız böyle saçma şeyler yazarak ergen ergen cevaplar vererek ilgi odağı olmaya çalışıyorsunuz ama ikisinde de başarısızsınız
huysuz__ Ebaki rica ederim, 12 haftalık ultrasonu atmışsınız baktım da orda nubu düz , büyük ihtimalle kız bebiş bence fındık😍
DilekArminB Meltemm21 kim tanımadığı insanların ilgi odağı olmak ister anlamadım gayet güzel bir şekilde laflarına karşılık verdiğim için mi üzüntü ? Meltemm21