Ftmaa28 Dogumum ekim sonu kasım başı kızlar nasıl bir şey tercih ettiniz uzun kollu mu kısa kollu mu bu arada hazırlıklar ne durumda ben çok stresliyim
basakc36 Ftmaa28 Ekim ortasına doğru olacak doğumum nasip olursa.Tesettürlüyüm ama alt üst uzun kollu iki takım aldım.Birinin önü düğmeli birinin normal.Penti ve LCW’den aldım.Lcwde indirim kodu oluyor uyguna geliyor ordan bakabilirsiniz.Onun dışında sabahlık falan almayı düşünmüyorum
1prens1prenses_ Ftmaa28 benim daha çok var ama şimdiden almak istiyorum ilk doğum anı erken oldu benim hazırlığım hep kalmisti hâlen içime batar bir terligim bile almamıştım evden idare ettim😂
Selothatun Ftmaa28 3 takım koydum. Biri fotoğraf çekimi için diğerlerini de kısa kollu birini sabahlık olacak şekilde tercih ettim olaki serum vs takılması gereken bir durum olursa doğum sonrasında kolaylık olsun diye. Hastanenin çok soğuk olacağını düşünmüyorum en kötü ihtimalle çantama yelek atacağım
Merveasm Ftmaa28 ekim ortaları gibi olcak inşallah doğum uzun kollu almayı düşünüyorum 2. Gebelik oldupu için bi tık rahat gibiyim olanları yıkayıp ütüledim eksikleri bu ay sonu düşünüyorum almayı
Htccndn Benimkide ekimin sonuna denk geliyor ama bende daha lohusa pijaması felan almadım ama diyorum acaba kısa kollumu alsam diye düşünüyorum ☺️
denizleo09 Ekim sonu doğumum. Aydında yaşiyoruz çok soğuk olmaz sezaryen olacağım ben kısa kollu gecelik üstüne sabahlık şeklinde aldım Hastaneler genelde sıcak oluyor ama yine de nolur nolmaz bi tane de uzun kollu alacağım
Tutaste_ trendyoldan aldım büyük beden seçeneğine var 232 liraydı bakarsan görürsün siyah komple beyaz çizgili bide kırmızı var iki tane aldım ben
Hatceninblog Tutaste_ aynısını bende aldım iki tane biri siyah biri lacivert bence anı kurtarır aşıırı kaliteli olmasa da
Selothatun Ftmaa28 5 tane koydum ne olur ne olmaz diye. 3 tane çorap koydum. Emzirme sütyeni yerine atlet tercih edeceğim üst üste giyinmeyi sevmiyorum çünkü ondan da 3 tane almayı planlıyorum bi eksiğim atletle terlik kaldı zaten :) bugün bitirdim şükür
Htccndn Ftmaa28 evet oda mantıklı ama ben adanada yaşadığım için buranın kışı öyle çok soğuk olmuyor 😂
Gizem1992 Ftmaa28 Benm doğumum martta bunu almayı düşündüm ama şuan 160 boyum 60 kiloyum m beden mi L beden mi alcam karar veremedim
Gizem1992 Ftmaa28 ayy evet aslnda ama alayım kenarı kaldırayım die düşündüm beden de karar veremıyorum işte almıcam galibaa
Selothatun rabia41_ 5 tane koydum garanti olsun diye çünkü kanama bulaşma ihtimali vs var. Depend koydum 1 paket normal doğumun ilk günü çok rahat etmiştim. Evde normal uzun pede döndüm.3 tanede emzirme atleti koyacağım LCW’den aldım kargoda gelmesini bekliyorum.