Efnan-77 Bugun ful idrar hissi oldu gidiyorum anca bi iki damla geliyo alttan tek parmakla baktım ve çok içeri zaten sokamam korkarım biraz parmağımı soktum ve yuvarlak sert bişe geldi başı galiba
BB_Queen Efnan-77 o yuvarlak sert şey muhtemelen rahim ağzıdır :) ama evet idrara çıkma hissi çocuk aşağıya bastırdığı yerleştiği için oluyor
zeynosileannis Efnan-77 yok yok o kadar aşağıda olsa doğum başlamış olur zaten sancısı falan olur baskı yapıyordur artık
neslsah-1 Efnan-77 bndede oluyo ya 29+6 yız daha bugn eşimle dışarı cıktık sıkışmışım gibi bi his geliyo sanki altıma kaçırcakmısım gibi ama durunca geçiyo yürürken oluyo 5 dk da bi durma ihtiyacı hissettm
Efnan-77 Ask1907FB bende çok şaşırdım omu değilimi bilemedim okadar aşağıda olurmu yada ilk gebeliğim sezeryandı bunu ssvd düşünüyodum ama korktum ve 40 haftaya kadar bekleriz dedi doktorum bende okadar bekleyemem taşıyamam diye sezeryan istedim şuanda 36 olcam 1 2 güne
Efnan-77 BB_Queen olabilir okadar sşağıdaki şey oysa eğer doğumda hemen çıkar bu falan dedim kendi kendime anlamadım soruyım dedim😄
BB_Queen Efnan-77 Yaa ☺️ ben de 36+2 deyim. Şimdi ben de kontrol ettim ama benimki hala yukarıda, parmağım yetişmiyor 😅 sizinki ikinci hamilelik ya hem o yüzden hem de artık doğum dönemine girdik ya o yüzden aşağı inmiştir 🤗