Neferut Merhaba kızlar, 23+1 haftalığım. Oğlumun hareketleri çok düzensiz. Dün en az 10 kere tekme atmışken bugün bu saate kadar 3-4 kere hissettim. Normal bir durum mu sizce bu haftalarda?
Tutaste_ Neferut Benimde oyle düzensiz kafasına göre takılıyo bimgğn cok dururken bi gün el ayak bir vuruyo bence norml ya kimse düzenli hissetmiyordur
Neferut iremsevinc İnsan telaşlanıyor ister istemez bide çok alıştım elimi koyduğum an tekme atmasına bugün oynuyorum ama yok uyuyor heralde 🥹
Tutaste_ Neferut gelirsin artık dur dicen valla lavoboya sıkışmış oluyorum meshaneme bi vurdu birgün aha dedim kaçtı gidiyo 😄 bide arkadaslrın arabsındaydım tam rezillik. Benimki Boyle alışveriş olsun bişey begeniyim ona vuruyo 😄😄 bazen Nutella yiyip delürtüyorum onu ahaha 😀
Neferut Tutaste_ Arabada kaçırsan ne utanç verici olurdu yine de şanslıymışsın 😅 ben de geçen asansörden eve gidene kadar akla karayı seçtim gerçekten yetişemiyordum az kalsın 😅
iremsevinc Neferut sabret canm sonra bı vurdukça ah diye bağırcan geceleri uyuyamcn şu an keyfini çıkar 🥲
Tutaste_ Neferut sen dur dur ben seni görecem burada :DD göbek deliğine vuruyor biriyle konuşurken asla ben saklayamam bıde:D rezil oluyorumm sürekli