Ayvareceli Eda3834 valla bişey duyarda öğrenirsek iyi gelen paylaşlım bilgimizi. Egzersize başladım. adaçayı ,hurma , ananas vs hala tık yok bakalım ne olcak
Eda3834 Ayvareceli YouTube de labor diye spor videosu var yabancı yorumdakilerin çoğu yaptım ertesi gün doğurdum yazıyodu ben bi kaç kez denedim ama tekrardan başlıcam galiba tek sorun bacaklarım artık dayanmıyodu
012908- Ayvareceli bwnimde son ana kadar nw acilmam ne sancim vardi.Legenin icine banyo suyu koyup sguat pozisyonunda oturuyordum 39+4 da başladim oturmaya su sogana kadar hem sguat hem bagdaş şeklinde tam 40 da 5 cm acılma ile yatisim yapildi
Sinem011 Ayvareceli ben 40+1 de doğum yaptım hiç birşey yoktu birden suyum geldi doğuma gittim sonra sancım gelmeye başladı öyle ilerledi
Sinem011 Ayvareceli size önerim hurma korunmasız cinsel ilişki sguat ve merdiven inip çıkmak bunlar bende çok işe yaradı plateste yapabilirsiniz zaten eğer acilmaniz yoksa hastanede plates verecekler ordada yapacaksiniz
Ayvareceli Eda3834 evet biri daha yazmıştı bugün izledim onu ben başladım gerçekten yapınca aşağıya doğru sanki baskı oluyor
Eda3834 Ayvareceli evet çok baskı oluyor ama benim zaten hamilelikte baştan beri olan bi kalça ağrım vardı günde iki defa yapınca bacaklarım benden ayrı hareket ediyodu 😊
Ayvareceli Eda3834 sen dikkatli yap bende kilolu olduğum için dizlerim ağrıyor, ayaklarım hemencik şişiyor diye dinlene dinlene yapıyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla doğursaydım🙏