Sydaglsen Akgun1010 29 da bitirdim ben. En fazla 33 e kadar bekleyin derim ağırlaşmanın ne demek olduğunu tam öğrendiğim dönemdeyim 36+6 yız. Hiç halim mecalım yok benim valla
eozlem Yarın doğumum var, az önce hazırladım. Bir de ilk doğumum. Dünyanın en relaks annesi benim herhalde 😂
gmz10 eozlem ben de geç kaldım diyordum😂38+3 bir iki şey kaldı koyulacak ama bir türlü koyasım gelmiyor, ben de doğuma giderken tamamlayacağım galiba🙈
eozlem gmz10 aman oturduğun yerden hepsi yapılıyor ya. Hatta benim ev o kadar sıcak ki, en serin yer banyo olduğu için aldım altıma bir yastık, kıyafetler yikanana kadar orada oturdum geçen hafta 😂 şimdi de aldım valizi önüme yerleştirdim hepsini. 😂
Akgun1010 gmz10 erken doğum riskim var benim büyük ihtimal Allah nasip ederse o haftalarda kızımı doğururum 😂
gmz10 eozlem Bu sıcaklar bitirdi bizi zaten, bizim ev de çok sıcak🥲bir ara ben de kapının önüne sandalye koyup apartmanda oturmayı düşünmedim değil😂
gmz10 Akgun1010 o zaman ne kadar erkem hazırlarsanız o kadar iyi, yavaş yavaş hazırlayın 😅vaktinde sağlıkla gelsin inşallah