Gokyuzu123 Oyku_38 belli oldu mu bizim ultrason kağıdına çok benziyor 12 haftalığız bize çok az ihtimal kız daha yüksek dedi değişir mi sizce
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ayse0575 sagolun valla hala netlesmedi 15. Haftaya gircem neredeyse, bugun de kontrolum vardi ama kendi doktorum bisey goremiyor. İkili teste gittigim doktor erkek demisti. Bakalim ne cikacak:)
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ayse0575 kizz geciyor oyle istiyorum ve hissediyorum ama erkek galiba😂
mnk_brlce1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin sen de bendensin ben de kız çok istedim burda hep tahmin yaptırdım herkes erkek dedi inanmadım bir doktora gittim erkek gibi emin değilim dedi inanmadım en son kontrol zamanımda kendi doktoruma gittim o da erkek dedi artık dedim bu kadar insan yanılıyor olamaz 😂
turkan403 Nisa51 Ewed bnada öyle dediler devlete mi gidiyosunz 16.17haftadan snra netleşiyo bence ya ikinci kizimda yanilma olmuştu cnku
mnk_brlce1 Fatmauzun_ kese fasulye gibi olursa erkek diyorlar bir de başı vücuda oranla daha büyük duruyorsa kız diyorlar bu ultrason görüntüsünde ikisi de var kafam karıştı 🙈
SenHepMercimekOlarakKalacaksin mnk_brlce1 hahah ayni sekilde ben de oyleyim ama hala kesin %100 erkek demediler zaten o yuzden cok umutluyum. %90 demisti doktor en son:))
turkan403 Nisa51 hic tahminde bulnmadi mi bana 10+6 da kiz dedi 13du gitimde kiz gibi ama net demeyelim küçük dedi 🤦