mrsdoruk Ecece ay bilmiyorum ki eşimde yanımdaydı canım sağolsun herkese yaydı 😂😂 buna rağmen nasıl yapayım bi fikir alıyım
Sitionline Hulya00 ayy canımm arada giriyorum bakıyorum 😁 bende seni görünce sevindim iyim cok şükür Suan rahat döneme geçtim ya bı sıkıntım Yok.Sen nasılsın nasıl gidiyor
Hulya00 Sitionline hahay göremedim kız valla bende hergün çıkmıyom burdan bagımlılık yaptı 😁 iyimm kız bizde büyüyoruz bende rahatladım ama işte iştahım açılmadı daha 😕 13 haftalık olduk yarın kontrol var bakalım cinsiyet belli olacak mı 😍 sen ne kadarlık oldun nasıl bebişl ☺️
Msl_ege Ecece bende parti yapcaktım. 11. Haftada ikili taramaya gittim , belli olacağını sanmıyodum çok cinsiyetin . Zaten sormadım bile ben , doktor pat diye erkek bebek dedi 😂😂😂 hayatımın en büyük şoku oldu 😂😂😂
Sitionline Hulya00 tok git ve tatlı biseyler ye hareket etsin erkekse hemen belli oluyor zaten anlaşılıyor.Ben kan vercem diye aç gittim arkası dönük duruyordu hareketsiz doktor karnımı salladı döndü önünü direk söyledi cinsiyeti12+4 de 😊
Hulya00 Sitionline ne var doktor teyze demiştir 😁 bende 1 hafta önce ikili taramaya gittigimde salladı sorduydum bişey demedi göremedimee zaten çocugumu bakalım yarın belli olur inşallah yemek yedikden sonra gitcem çikolata yerim senin dediğin gibi 😍
AyEr Ecece kız sonunda merakın gıttı 😂 bızımde kız ama kesın degıl bakalım ıkı haftaya gıdıcem ne dıyecekler senın kı cınsıyet ney balım bı de amnıyo bant yokmus dımı
AyEr Hulya00 benım koca dayanmadı doktora sordu o da soyledı ama kesın degıl dedı 15 gun sonra onu goturmucem kendım ogrenıcem ona suprız yapıcam😂😂😂
Hulya00 AyEr hahah Ah bu erkekler bencede en iyisi yaparsın süpriz olsunn güzel bir anı bırakırsınız evladınıza 😍☺️ Bizimkide 2 haftadır beynimin etini yiyor gecen gittiydim ya ney ney ney söle yav bilmiyorum demedi diyorum hala meraklı 😁 yarınki yaşanacak durumu hiç bilmiyorum bende parti yapayım bilmeyim doktor kagıda yazsın parti gününde ögreniyim eşimle beraber diyorum ama bekleyebilir miyim emin degilim yarına kadar düşüncem 😁
AyEr Ecece evladımı 8 gundur gormuyorum bugun aksam gidicem bende bakalım bebısım nasıl cok özledim😂🤰🏼❤️
Sitionline Hulya00 inşallah görürsün canım benim erkekse hemen gösteriyor zAten 😁 göstermezse büyük ihtimal kız oluyor hayırlısı bakalım yaz bana 😊
Sitionline Hulya00 bende 16+2 oldum 🥰 şubatta detaylı ultrasona gircem ama Ocak sonuna randevu alcam sanırım dayanamayıp merak ediyorum nasıl iyimi karnımda belli olmadı daha hissetmiyorum Da o yüzden gidip bi bakıcam :) görmeden olmuyor ya
Askkokuluyavrum Ecece yaaa MasAllah cin takvimine göre bende erkek çıkıyor kocam oğlum diye seviyor ben kızım diye 🤷♀️