Ftmn123- Kızlar rahim filmi devlette niye bana sıra vermiyorlar aydan aya atıyorlar adetliyken hep gel diyorlar geri gün vermeyip gönderiyorlar çok sıra varmış neyapabilirim kızlar?
RiRi22 Ftmn123- rahim filmini devlette çektirmek çok zor. Ben özel bir tıbbi görüntüleme merkezinde yaptırmıştım.
twinsmom__ Ftmn123- eğer bütçeniz el veriyorsa bi görüntüleme merkezinde çektirin, hem anestezi olmadan 2-3dk da çekiyorlar çok basit bişey
Adakiz44 Ftmn123- beni 2 ay ertelediler sonra ki ay aradığımda yine erteliyolardı ama 2 aydır bekliyorum doktorum bir an önce tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi dedim ve 1 hafta sonraya gün vermişlerdi
nisaaa5400 RiRi22 canım özelde çektirip devlette gösterebilir miyiz ben devlette tüp bebeğe başladım özelde rahim filmi ne kadar
babygirl02 nisaaa5400 devlette tüp bebek tedavisinde para ödeniyor mu canım yoksa hepsini mi devlet karşılıyor
Busrw Ftmn123- yaşadığınız sehirle alakalı bende devlette tedavi gördüm 1 gün içinde rahim filmi ve tüpler acıl mı diye kontrolerim yapıldı sadece tüpler için Bi ilac aldım özel köpük Bi ona para verdım