Smyydlgcc Merhaba anne adayları 🤰🏼 Bebişleriniz en çok ne zaman hareketleniyor 😇 benimki özellikle arabayla gezmeye çıktığımda ve açken çok hareket ediyor 🥰
Aysgll1 Smyydlgcc iş yaptıktan sonra yorulup uzandığımda hareketlenmeye başlıyor ve yemeklerden sonra ☺️
Tutaste_ Smyydlgcc elimi üstüne koyunca b herhangi bişeyi üstüne koyarsam oluyor ama babasına vurmuyor hanfendi
Booksandcats 35+4üm özellikle sabah 11 gibi başlıyor 12-1e kadar bulamaç ediyor organlarımı gün içinde uyuyor sanırım genelde sakin geçiyor sanki böyle uyurken sağından soluna dönmüş gibi hareketler oluyor az az bir de akşam 9-10 olunca başlıyor kudurmaya. Soda falan içersem saat kaç olursa olsun deli gibi yapıyor kendini içerde 🤣 bir de eşimle sohbet edersem onun sesini duyduğunda hareketleniyor.
Mrvpkkn Aciktigimda ve gece yataga yattigimda en cok hareket ediyo yemek yiyince benim gibi uykusu geliyo galiba sessizlesiyo😂
Bbgmsc Smyydlgcc gece uyumaya gittiğimde içeride çıldırıyor 😂 ve sabah uyandığımda bayağı hareketli oluyor, gün içinde genelde sessiz takılmayı seviyor 😁🌸
Smyydlgcc Benim oğlan ilginç bir şekilde arabaya bindiğimi veya araç kullandığımı anlıyor 😅 30+5 teyim, daha şimdiden gezmeye tepki veriyor 😂 açlık durumunda da mide boş olunca boşluktan yararlanıyor herhalde 😂😂
tayincibies 28.haftadayım benimki 1-2 haftadan beri sağ olsun özellikle sabaha karşı pek hareketli🤦🏼♀️ geçen sabah saat 5te hareketlerine uyandım artık
Smyydlgcc tayincibies bu arkadaşlar doğduğunda nasıl olacak hiç bilmiyorum 😂 inşallah karında gösterdikleri performansı doğduklarında daha azaltarak gösterirler 😅
yaasemin Smyydlgcc yok bacım benim ilk oğlan fazla hareketli değildi bazen bişey oldu diye oturup ağlardım bu ıkıncı oğlan maşallah hiç uyumuyor nanayı yedim diyorum şimdiden 😄😄