ZeynepTr 143i53 himmm tamam anladım ben şimdi de hamilesiniz cinsiyet belli mi acaba ve dogru çıktımı diye düşündüm teşekkürler 😍
kindacute Nart aslında önemli olan hamilelik öncesi beslenme canım, et ve tatlı ağırlıkta beslenenlerin oğlu meyve ekşi salata tarzı beslenenlerin kızı olma ihtimali yüksek oluyormuş 😁
Betulyavuz Hasret18ayaz canım bana da baksana 19.04.1994 benim 03.06.1990 eşimin (ama ben mayıs d agebe kaldım)
fatsfats-92 Hasret18ayaz Bana da bakarmısınız Baba 14.05.1990 Anne 01.05.1992 Son adet tarihi 20.05.2024
Elbu Kubraylvc demelerine göre erkek olması lazım mis sende tutmamış yalan ozaman ya 😊 benimde kızım var 2ciyi düşünüyorum erkek olsun diye hani arastirma yapıyorum tabikide önceliğim sağlıklı olması ama neyimiz yoksa onu istiyoruz araştırıyorum da bilemedim ya
Brcuburci Kubraylvc aaa demekki bu totem yalann😂😂 benimki ne cikcak merakla bekliyorum 19.haftadayim göstermedi😂
Kubraylvc Elbu aynen canım yani cinsiyeti babanın spermı belirliyor rabbim neyi verırse o oluyor 🫣bende de 2 prenses ve çok şükür sağlıklı olsunda bir erkek tatmak isteriz olmayanı istermiş insan 🫣