Cmllnrr 75gr şeker yüklemesinde Açlık: 75 Saat: 177 Saat: 101 Merhabalar yükleme sonuçlarım. Doktora gösterdiğimde 1. Saatin sınırda olmasından dolayı ölçüm cihazı almamı söyledi. Cihazı aldım ölçüm yapacağım artı önerilerinizde var mı. Benim durumumda olan var mı yardımcı olabilir mi endişelendim 🥺🥺🥺
Motherofdragon Cmllnrr 75 mg bende bilmiyorum ama 50 mg olanlarda ilk bir saatin 140 altında olması gerekiyor yüksek çıkarsa diyet öneriyorlar
e_blue_sky_a Cmllnrr evet 1.saat yüksek çıkmış. Gebelikte önemli olan 1.saat. günde 3 öğün yiyin arada kaçırmayın bsyler…. Her öğünde sofraya oturunca açlık ölçülur ve ağza ilk lokmayı attıktan 1saat Sonra saat kurun tokluk ölçün. 1hafta ölçüm yapın doktorunuza götürün
Mrvpkkn Benimde boyleydi karbonhidrat seker ve meyveyi sinirlayarak diyet ve olcumle ilerledim sonra biraz esnettim meyveyi ozellikle 🥹 olcumlerim sinirin altinda cikiyo artik aclik 95 tokluk 140 sinir demisti bana doktor
Cmllnrr Mrvpkkn size çok geçmiş olsun, o zaman siz 50 ml lik içecek içtiniz çünkü ilk 1. Saat ölçümde 180 ve altı sınırmış 2. Saat 140
Cmllnrr Mrvpkkn peki doğuma kadar mı dikkat edeceğiz yoksa 1 haftalık ölçüm yeterli mi siz nasıl bir yol izlediniz
Mrvpkkn Cmllnrr doguma kadar malesef ama 10-15 gun herseyi dikkat edip denedim neyi ne kadar yersem nasil yukseliyo diye baktim surekli ona gore biraz esneterek ilerledim sonra olcumlerimi iki gunde bir yapmaya basladim