Ebaki MiracAlpinveUmutunAnnesi canım eğlence amaçlı bazen tutuyo bazen tutmuyo ama ben acele ediyorum galiba yüzüğün ilk dönmesinde falan bekleyince yön degistiriyo sana tekrr bakıyorum erkek kız erkek cikiyo cnm karnındaki kız mı ne zaman belli olur
staRmama turkan403 kuzum ben sana yorum yapacaktım aslında ama vazgeçtim, heveslendirmek istemedim yanılabiliriö diye. Erkeğe benzetmiştim ben çünkü.
turkan403 staRmama inşallah bnde sanki erkek hissediyorum diger iki gebeligime gore farkli geciyo ama blmyom hayir kesin demedi devlete doktor
staRmama turkan403 benim de oğluma devlette 11+5 te kıza benziyor dedi. 13+5 te özele gittik erkek dedi.
turkan403 staRmama iki hafta snra ikili teste gidicem değişirse inşallah cinsiyet size cok dus ederim bu yorumunuz beni sevindirdi
staRmama turkan403 teşekkür ederim kuzum. Olmazsa da üzülme, seni üzüp yıpratacak erkek evlattansa mutlu edecek kız evlat olsun. Hayırlısı neyse olsun, sağlıkla gelsin. Bende senin için dua edeceğim, gönlünden geçen olsun diye 🌸
turkan403 staRmama amin Allah razı olsun canım inşallah hepimizin gonlundekini verir rabbim insan iki meyvesi de olsun istiyo 🤲🥺🥰