BetulSahin5444 En küçük yengem malesef karaciğer kanserine yakalanmış son evreymis 🥺bu hastalığa yakalanıp ta tedaviyle kurtulan yakınınız oldu mu çok üzülüyorum daha çok genç 🥺
BetulSahin5444 BetulSahin5444 Yokmu tanıdığı iyileşen çok ilerlemiş sinsice duyduğumdan beri çok üzgünüm yengem daha çok genç 🥺
brnaksyince BetulSahin5444 aile dostumuz yendi 15 senede yaşadı,dedemin arkadaşıydı, 83 yaşında vefat etti ama kanserden değil. Kendine güvensin olmayacak bişey değil. Tedavisini de Ankara da gördü. Yaşıda geçmiş inşallah kurtulur umutsuz olmamak lazım 🙏❤️🩹🥰
Sedadvc BetulSahin5444 Moral ve inanç çok önemli. Yakınları olarak hastalığı yenecegine inanmasını sağlamalısınız.
Ayse0575 BetulSahin5444 canım üzmek istemem ama son evreden dönen hastalar çok nadir maalesef ki. Son evrede organlara yayılmış oluyor inşallah iyileşir ama biraz sıkıntılı😞
BetulSahin5444 Ayse0575 Malesef akciğere kemiklerine kadar sıçramış yinede bir umut işte yengeme yakıştıramadım ölümü 🥺ama karaciğer kanseri diğerlerinden daha zor tedavi iyilesme
Ayse0575 BetulSahin5444 benim halam geçirdi de yani çok zordu kaybettik😞 Allah inşallah bi mucize yaratır da iyi olur🤲🏻
BetulSahin5444 Ayse0575 Amin 🥺🤲🏻 Karaciğer kanseri sanırım en kötüsü 🥺çok kolay gecmiyomus kurtulanda azmış🥺
BetulSahin5444 brnaksyince Umutsuz degilizde Doktorlar biri olumlu biri olumsuz konuşunca moralimiz bozuldu atlatır inşallah ❤️🤲🏻
Diloo54 @BetulSahin5444 benimde yengem 8 ay önce vefat etti 36 yaşındaydı aynı hastalıktan🥹 çok savaş veremedi bile 2 ay dayanabildi son evreymiş tam kemoterapi almaya baslamıstı ama dayanamadı🥹
BetulSahin5444 Diloo54 Malesef bizim yengemizde dördüncü evre inanın hiç belirti vermedi takı akciğerleri su toplayana kadar🥺 Basınız sağolsun
BetulSahin5444 Mine34 Evet bacım yeni öğrendik çok geç öğrendik ama maalesef son evre cuma günü heyet toplanıp tedavisine karar verecek oksijensiz nefes alamıyor şuan
68pembemavi01 BetulSahin5444 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaAllah.Kaldıramayacağınız yükü omuzunuza yüklemsin inşaAllah🤲