Denizyadaaras Dilek25 sarı akıntı baya yogun bildigimiz yumurta sarisi gibi. Birde bas donmem var 2 gundur. Ortugum yerde bile basim donuyor hafif hafif
Dilek25 Denizyadaaras bence buda belirti canım benim de olmuötu çünkü inşallah bebeğin seninledir 👶🏻😍
Denizyadaaras Kizlar birde baş dönmem belirdi. 2 gundur falan. Oturdugum yerde bile sanki yer kayiyor hafiften. Var mi boyle bir belirti yasayan? Birde goguste hassasiyet demissiniz ya benim ozellikle uclarinda cok var sizi gibi
Elms Denizyadaaras surekli uykum geliyordu gun icinde bile uyuya kaliyordum. Goguslerim buyumustu kahve rengi olan yer biraz daha genislemisti. Beyaz temiz bir akintim geliyordu. Ve vucudum cok sicakti ates basiyordu. Adetimi 5 gun gecti test yaptirdim 5 haftalikti umarim gonlunuze gore olur😊
tazeanneck Denizyadaaras bende sabahları mide bulantısı, baş ağrısı, ishal ve kasık ağrısı belirtileri olmuştu canım hatta son zamanlara doğru regl olucam sanmıştım aynı onun gibi bir ağrısı vardı allah inşallah seninde gönlüne göre verir🥰
Srfn11 Denizyadaaras Goguslerim o kdr cok yanior ve agriyorduki incecik thirtler giyiyodum ona ragmen sanki ciziyodu berbatti 😂😳 korkmustum cok hamile olabilcegimi dusunmedim ben bska bsy var bende ddm 😳
Mervemim Denizyadaaras Allahım inşAllah tez ve hayırlı bir vakitte hamile kalmanı sana nasip etsin 🙏 bnm yumurtalıklarım adet günüme 4,5 gün kala ağırmaya başlamıştı ama ben onu adet olucam diye yormustum açıkcası ilk haftalarda mide bulantısıda yaşamamıstm 6 dan sonra başladı benm onun için hiç anlamadm da diyebilirim
RabiaMm Mervemim çok uyku, halsizlik , göğüste şişme, göğüs damarlanması, idrar kokusu ve idrarda yağ tabakası, kaşıkta batma ve bel ağrısı canım😌
Mervemim Gözlerine bak hamilelik en güzel gözden anlaşılıyor 😊 insanın gözleri eskisi gibi canlı istesede bakamıyor 😂
Hg050616 Denizyadaaras hamile olmadan psikolojik olarak daha çok belirti hissediyordum mide bulantısı kaşık agrısı halsizlik vs 🙈 hamile olduğum ayda hiç bir belirtim yoktu çünkü hamilelik aklımda yoktu ☺️☺️
Birkedibirbebek Denizyadaaras inşallah vardır arkadaşım bu güzel haberi bir an önce alırsın seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de 2. Denememde hamile kaldım sürekli vücudumu dinleyip hamile miyim bu hamilelik belirtisi mi falan diyordum ama hiç belli olmuyor tek net belirti adet gecikmesi kendini sakin tutmaya çalış ve adet gecikmesini bekle çok zor sabretmek biliyorum ama vücudu dinledikçe birşeyler söylüyor kafayı yiyor insann🤪☺️♥️♥️♥️ Güzel haberlerle gel inşallah bu ay geçersen de soğan kürünü denemeni tavsiye ederim ♥️
sevdasevda Denizyadaaras hamileliğimi öğrenemeden önce çok sık tuvalate gidiyordum düşün çıkıyordum çıkmamla yıne gıdıyordum damla damla akıyordu birde aşırı gelmiyordu ama tutamıyordum bu 3 hafta devam etti sonra bende bir göbek çıkmıştı ayva göbek gıbı 🤣 o hıc gıtmedı ama aklıma gelmedı hıc tabı bel agrısı başladı hemde çok aşırı ondan sonra hastalığım gecıktı ve bır akşam bir anda baş dönmesi geldi yüzüm kızardı bayılcak gıbı oldum eşime hastaneye gidelim dedım kan verdim ve pozıtıf çıktı o an biz şok hıc beklemıyorduk 😊