Parlaktos Aşkolar bat günüm perşembe, bugun test yapsam sonuç çıkar mı cok heyecanlıyım dayanamıyorum zaten regl olursam tesaviye başlıcaz
Ebru567- Parlaktos herhangi bir belirtin var mi bende yok yani 2 3 gün sol belime batmalar oldu gecti akintim oldu gecti çok su içtiğim için zaten sık çıkarım idrara burnumda tıkanma oldu gecti göğüslerim hafif şişti gecti bende anlamadım bugün hicbirsey yok
Psk1998 Parlaktos benimde ayın 23 ü bende dün hiç yaşamadığım bir durumla karşılaştım. Temizlik sonrası eğilince yoğun bir şekilde beyaz kıvamlı bir akıntım oldu. Akşamları hafif hafif bulanıyordu 4 gün kaldı bugün test yaptım hayalet çizgi gibiydi ama böyle olunca insan hayal kırıklığına uğruyor erken yapınca bence bekle regl zamanını bende tekrarlayacağım sonrasında bakalım umarım istediğin sonuca kavuşursun🫶🏻
Parlaktos Gkce18 Off test almaya cesaret edemedim eczane kapısından döndüm🥹🥹 beklicem artk umutlanmak hayal kırıklığı olunca daha cok üzülüyorumm
Ebru567- Benim bat günümde cuma bende heyecanla bekliyorum test aldım toplu yarın gelicek bende yarın gelir gelmez yapicam
Parlaktos Ebru567- Benimde 2 gün önce beyaz akıntım oldu cok az. Arada kasık agrısı ama bugun hiç belirtim yok.
Ebru567- Parlaktos evet farkli benimde bugün beyaz akıntısı çok oldu hatta ıslak ıslak gezdim iç camasirimi şimdi kuru anlamadım beklicez artık 23 üne az kaldı
nurkb Erken gebelik testinde geç yumurtlama olmadıysa 6 gün öncesine kadar çıkıyor canım çıkar hadi inşallah 🥰