Kimin hangi suçu varsa gitsin hapiste yatsın hakim savcı kararı veriyor diye onlar da her zaman doğru karar vermiyor arkada dönen rüşvetin hakime savcıya verilen paraların haddi hesabı yok Dilan Polat olayı aynı zamanda siyasi bir olay bunların arkasında siyasetçiler de var kanıtlandı zaten. Ben de gidip sizin paranızı çalışacağım beni de destekleyin o zaman niye öğretmenlik yapıp çocuğumu başkalarına bırakıyorum para kazanmak için benim çocuklarıma da yazık değil mi her anne baba çalsın o zaman parayı devletten sonra çocuklarına yazık diye üzülelim. Azıcık akıllı olun alın teri ne demek bunu bilip bunu savunun insanlar yiyecek ekmek bulamıyor yine de vergi veriyor dilan Polat gibi insanlar da bu paraları garibanların paralarını çalıp kendi çocuklarına yediriyor günlerini gün ediyor siz nerde gördünüz bir kadının hizmetçisine villa aldığını. Böyle düşünen insanlara yazık çok yazık. Bizim ülkede adalet mi var sanki. Allah ıslah etsin. Böyle anneler babalar yüzünden okullarda çocuklar adalet ne bilmiyor paranın peşinde koşuyor.