Salmanc Telsiz kullanan alan varmı ne marka aldınız ? Bazıları bekle nasılsA a 101e gelir falan diuor daha önce denk gelen oldu mu ?
Bulut74 Salmanc ben Philips kullandım ilk kızımda, çok memnundum şimdi duruyor ikincide de kullanacam inşallah kameralı bende ki ses görüntü gayet net 🤗😊
Popmum Salmanc biz de a101den aldık gerçekten hem çok ucuz hem de işe yarıyor ufacık fısıltıyı bile alıyor. Ayrıca müzikli.
Belinayy Bi kac ay once bime gelmisti bizde almstik dogum yapmadim dhaca kullanmak nasip olmadi ama ilk aldigimizda esimle denedigimizde ses cok net geliyodu. Bizim evimizde mesafelrr biraz uzak ona ragmen cok iyidi ses netligi
Belinayy Salmanc ayyy hic hatirlamiyorum ki 100kusurlerdeydi aşırı unutkanligim var canim . Bide o kadar cok sey aldık ki hepsi talan oldu kafamda:(
Bulut74 Salmanc evet gerçekten çok pahalı😟 şimdi daha da zamlandı herşey. Benim görümcem hediye almıştı yoksa o parayı vermem yani 🙄
Esrammm22 Letgodan ikinci el aldım sıfır gibi gayet güzel çalışıyo phılıps marka. O kadar para vermeye gerek yok. İkinci el araştırın derim.
Bulut74 Cansn bakayım yazarım şimdi 😌 ben almadım görümcem almıştı yurt dışından 1000 tl falandı sanırım.
Bulut74 Bulut74 Philips avent videolu telsiz diye geçiyor ama benim ürün Türkiye de Yok bilgin olsun. 3,5 sene önce ki fiyatı o. Şimdi ki fiyatlar farklı.