Naz YamacDemirinAnnesi Nar benim midemi nasıl yakıyodu yaaa. Hiç yiyemedimki . Yiyince de ölüyodum mide yanmasından. Ama kan için önemli
Naz YamacDemirinAnnesi benim de susuzluğum hep var. Onun yerne buzlu su içiyorum. meyveleri buzdolabına koyuyorum serin serin yiyim diye) şu hamilielik insanl nasıl qarip yapıyor. Ben hiç böyle şeyler yapmamıştım 😃 bu küçük hanım bana neler yaptırıyo
Hilal1206 Teyzoşlar benim minnağım bugün itibarı ile dolmalık bibermiş 😅 meyve yemeyi sevmediğim için 🍏🍐🍊 sıkıp taze taze içiyorum ama genellikle 🍓 ve 🥝 yiyorum bu haftada hiç sevmediğim halde muza 🍌 başlıycam inş
Annesinin1tanesi Naz AMİNN ayy inş. İnş. 🙏🙏 Tekmelerini hissetmeyi öyle çok istiyorum ki Rabbim o günleri gösterir inş. 🙏🙈🙈🤗 dün ultrasonda gördük o minnacık ellerini ayaklrını oynatıyordu neredeyse kafayı yicektim 🙈🙈
Naz Annesinin1tanesi evet ultrasonda görünce insan bi qarip oluyor.o duyguyu anlatmak zor. Ama mutluluk iste))
Annesinin1tanesi Naz tarifi olmayan bir mutluluk heyecan. Rabbim kimseye aratmasn isteyen herkese versin inş. 🙏🙏🤗
Naz Mervenur benimki de 20.den sonraya kaldı. Artık şubat girdiyi andan itibaren hep bir tedirgin olcam. Her an gelebilir diye korkuyprum
Naz mrskorkut ben her yaz karpuz yiyordum. Hamileliyimn ilk 3 ayı yaza düstü. Ve ben karpuzu dilime vuramadm. o kadar tiksindm yani. Hep bulantı hep kusma. Yani kendim de inanmadım ya ben bu yıl karpuz yiyemedm)) Halbuki ne cok yerdim
Mervenur Naz bnde ayni sekildr tedrgnm en ufak bi kasiklarima agri girse acaba diorm 😆daha subata bile girmedk