Patito__ Merhaba yolk kesesi olunca bebek kesin gorulurmu 5+5 de bebek goruomedi bir hafta sonra cagirdi
Handeaslan39 Patito__ 7.hafyada gördüm canım bebegın yolk kesesi oluştuysa Allah'ın izniyle bebegıde görürsün 🙂 Henüz küçük 🙂
Patito__ Handeaslan39 normalde 6+5 olmam gerekirdi bni bu korkutuyo 5+5 cikti ultrasonda baska dr bebek olmaz dedi yuzdebr nrmal hamilelk dedi bni cok korkuttu
Handeaslan39 Patito__ baska doktora git bence sen korkutmuş senı ne alaka yani adet tarihiyle ilgili sıkıntı vardır belki .. daha küçük emin ol gözükür Allah'ın izniyle
Patito__ Handeaslan39 baska drye gittim ayni gun dedki suan hersy nrmal sdce adetle uymlu deil onda normal gec dollenme olablior suan yuzde 99 hamile deilsin diyilemez. Bir hafta snra gel eger deisiklik yoksa ozmn endiseleneblrz dedi
Handeaslan39 Patito__ aynen öyle doğru geç döllenme olmuş olabilir bence bekle Allah'ın izniyle olur bebegın içimi ferah tut 🙂
Patito__ Handeaslan39 Handeaslan39 aminnn insallahhh Allah razi olsn Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlr nasip etsin ❤
Sevdaydn Canim benimde son adet gunume gore uymuyo suanki durumum gec dollenme oldu benimde 6. Haftada gorebildik ve kalp atsiini da duyduk sknti yapma 1 hafta dha bekle 😇😂
Patito__ Sevdaydn cok sukur Rabbim saglikli hamilelik ve hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bnmde sknti olmaz insallahhhh cabuk gecsin zmn korkmuormda deil tbi 🙂
Sevdaydn Patito__. Amiiiin insallah canim icini ferah tut smdi 9 haftaligiz gorursun bi hafta snra sbretmek gerek sadece insallah hayrli bi sekilde kucagina alirsn insallah 😘😘😘
Patito__ Sevdaydn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn aminnnnn insallahhh o kalp sesni duyablmek bna da nasip olur bnm gbileri gordukce umidim artio
-silinmis110- Patito__ icini rahat tut benimde adet tarihimle uyuşmuyor bir hafta kucuk çıkıyor ilk gebeligimde de oyle olmuştu cok sukur 2 yasinda bir kizim var inşallah bir hafta sonrasinda görünür
Patito__ -silinmis110- insallah Allah bagislasin yavrularini bi kalp atisini duysam yuzde50 rhatlicm Allahim hepimizinkilere saglik versn insallh. Ck tsk ederm