Riley Fethiyedemr Mustela aldım, bebişimix doğunca deneyeceğim ama sanırım çoğu doktor ve ebenin önerisi de mustela
Smyydlgcc Fethiyedemr evet cildi çok hassas ve gözenekleri açık oluyor. Ondan şampuan kullanmamak en iyisi diye düşünüyorum. Hem de mis gibi kokusu muhafaza olur 😇
Bbuusra Fethiyedemr Biz kızımı her ay düzenli olarak prof götürüyoruz. Sebamed önerdi ve başında Konaklar vardı ona geçince hemen bitti.
fairytale_ Aycaunalsimsek cevremde coğu kişi kullanıyor ve cok memnunlar 🥹stok derkende oyle bır suru degıl tabı😃herseyden3 er adet tavsıyenız ıcın tesekkurler en kotu denerım begenmezsem degısırıım
Kaya2112 fairytale_ ya kızlar bişey soracam şu şampuanlarin Bebek yağları fln tarihî geçmez demi onların kullanım ömrü varmı hiç bilmiyorum 🤦🤦
Cudana fairytale_ yok hiç zor değil epey alternatif var, en bilinenleri söyledim ecowell filan da var. Hatta ebebek markası bile daha temiz içerikli baby me
Gul-5757 Ben çok araştırmadım açıkçası ama wee baby aldım kullanıyorum bi sıkıntı olmadı memnunum konak da olmadı 🤷🏻♀️
Susuko Fethiyedemr kızıma mustelayla başladım, bünchen, siveno gibi pahalı markaları da kullandım ama hepsi konak yaptı (hassas kızım) en sonunda kesinlikle tavsiyem SEBAMED 5 buçuk yaşında ve bunu kullanalı rahatız şükür
Cr-bsr Fethiyedemr weleda markası içeriği temizlerden . Birde pureseed (organik sertifikalı ve saç uzamasına katkısı büyük ) ikisini de kullanıyorum .
e_blue_sky_a Fethiyedemr musteladan memnunum. 5.ayinda anca 1kutu bitti 370tl çok pahalı diyenler olmuş ama sanırım onlar çok fazla sıkıyor ben 1kez sıkıyorum saça yetiyor. Hatta akşam terden 1kez duş aldırıp yatıracaksam şampuan kullanmıyorum