No90 Kızımda minoris tercih ettim 4 yaşına kadar kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadık leke çıkarıcı deterjan bütün ürünlerini kullandım hep içeriği temiz hem de etkili
fairytale_ Cudana icerigi temiz derken alkon tarzi paraben seyler yok cok temiz icerikli zor buluruz🥰yinede tavsiyeniz icin tesekkurler bakacagim
Cudana fairytale_ yok hiç zor değil epey alternatif var, en bilinenleri söyledim ecowell filan da var. Hatta ebebek markası bile daha temiz içerikli baby me
Ars2223 Fethiyedemr araştırdım baya mustela falan temiz içerikli gelmedi bana ben ecowel aldım hepsini şampuan losyon yağ pişik kremi vs onu almasam incia alırdım ikisinin arasında kalmıştım ama ecowele aldım
Seray11ay Fethiyedemr iki çocuğum dada mustela kullanmıştım bunda Dalin kullanicam ilkler her zaman şanslı oluyor ne yapalm🥹
Zeh-ra 2 şişe mustela aldım çok uzun süre gidiyor diyorlar. Bittiği zaman da uni baby kullanmayı düşünüyorum
Smyydlgcc Fethiyedemr 6 aya kadar şampuan iyi değil aslında. Bebeklerin ter bezlerine ve deri dokularına etkisi var. Ben 6 aydan sonra ek gıdaya başlamayla birlikte tavsiye ederim ama tabi sizin tercihiniz 🌷
Fethiyedemr Smyydlgcc aslında çok haklısınız bir kaç kişi daha öyle demişti sanırım bende kullanmayacam sonuçta cildi incecik ve ne kadar içeriği temizde olsa şampuan kimyasaldır
Nurcanakkaya Fethiyedemr ilk kizimdada mustela kullanıyorum ikincisi için de onu tercih ettim kızım saçları gür ve güzel hiç konak sorunu falanda yasamadik
Ebrucar Zehra-55 ben ebebekte mustela yoktu Sebamed aldım bir kutu yeni doğan bir de sonrası için. Mustelayla aynı demişlerdi kötü olsa o kadar pahalı olmaz herhalde bilemiyorum aldık artık