ilaydarabiaoz Hanımlar 10+2 haftalık hamileyim dusugumle beraber 4. Gebeliğim Ve iki gündür belirli zamanlarda sol tarafıma yattığımda genelde veya oturdugumda böyle kasıklarım da pıt pıt bişe hissediyorum sizce mümkün mü bu
irem0596 ilaydarabiaoz sanmıyorum tahmini 3 cm boyutunda oluyo o zaman imkansız hissetmen. Gazdır bence
CokCahilsinKeskeOlsen ilaydarabiaoz bebeğin hareketi için çok erken bir zaman hatta imkansız hissedilmesi Muhtemelen aort damarı atması veya gazdan kaynaklı hareketler olabilir.
Mervealya1992 ilaydarabiaoz bılmıyorm ama 11 haftada ıcimde balık süzülüuor gibi oluyor anlıyoru. Ikıncı bebegm cunku 😂 içerde bi oyana bi buyana gıderken suylaberaber olduqu ıcın
ilaydarabiaoz irem0596 şaştım bende iki gündür belirli zamanda olunca dedim olabilir mi teşekkürler ❤️
Tugceaker 8 haftalıkken hissettim tırtıl yürüyüşü gibi şimdi 12 haftalığız hala arada bi özellikle yemekten sonra hissediyorum kıpırtısını
huysuz__ Tugceaker rahim kasları seğiriyo, hissettiğiniz o😊. 8 haftalık bebiş imkansız yani, 13-14 ler anca o da ilk gebelikten sonraki gebeliklerde oluyo .
Pamuk Tugceaker Aort atardamari o hissettiğiniz. Doktorlar ilk gebelikte 16 diger gebeliklerde 14 ten önce imkansız olduğunuz soyluyorlar. Zaten bebek 8. Haftada fasulye gibi bir embriyodan ibaret.
CokCahilsinKeskeOlsen Tugceaker şu anda hissedilmesi tıbben imkansız. Sizin hissettiğiniz aort damarı veya Muhtemelen gaz kaynaklı bir hareket
Tugceaker CokCahilsinKeskeOlsen yok dışarıya vermiyo daha saten ben oğlumuda erken hissetmiştim ama kimseye inandıramıyosun yok gazdır yok damardır dediler ama içinde olanı hissediyorsun ya gazla o kıpırtıyı ayra edebiliyorum aort damarı saten karnından dışardan bile bakınca attığı görünen bişi
mmervecakiroglu İlk hamileliğim 17+4 de hissetmeye başladım belirgin şekilde tekme atıyordu Şuan 19 oldum devam tekmelere 😄