smyr18ysf Anneler merhaba☺️ 17 haftayı bitirdim ama işk gebeliğime göre karnım çok büyük. İlk oğlumda 7 aylık halim böyleydi yine erkek bebeğe hamileyim ama karnım çok büyük. Başına gelen oldu mu. Dahada büyüyecekse nolcam ben😅
Hosgeldiannelik smyr18ysf 24 haftalığım doğum ne zaman diyorlar 😁 benimde 2. Gebeliğim. Bir arkadaşın karnı çok çıkmıştı 12. Haftasında ve ben kınama gibi değil de söylenmiştim bu ne böyle 6 aylık gibi diye resmen aynısını yaşıyorum 😁 ilahi adalet
Laviniay smyr18ysf benimde ikinci gebeliğim 18 haftalık şuan. Daha sabah aynısını düşündüm. Bu haftada böyle çıktıysa ben 28-34 lü haftalarda göbekten önümü göremem herhalde 😂 sanırım ikinci gebelik olduğu için yaa
Alone smyr18ysf bende 20 haftalık oldum karnım çıkmıyor. Daha önceki gebeliklerimde hemen çıkmıştı. Şimdi ise hala bişey yok
Merve-dmr smyr18ysf 17+5 oldum bende ikinci gebeliğim benimde diğer gebeliğime göre erken çıktı ama bol şeylerle hala gizliye biliyorum bilmeyen hamile olduğumu anlamıyor 🤣
[silindi] 17+5 benim gebeliğim 3. Ama ben gizleyemiyorum çünkü yürüyüşüm bozuldu gibi hissediyorum:) ağırlıktan nefesim kesiliyor çok çok erken ama napayım yorulmuş içim 😫
Ayse_2807 smyr18ysf benimde öyle ikinci oğluma hamileyim ilk oğlumda böyle değildi son iki ayda belli olmaya başladı birden çıktı şimdi beş aylık hamileyim yedi aylık gibiyim aynı ilk oğlum dokuz yaşında sağlıkla gelsinler insallah