Bustagur Arkadaşlar magnezyum kullanıyorum. Sanırım erken kasılmaları önlemek için. Son haftadayım. Sizce kullanmamam mı gerekiyor. ??
Kubravci Bustagur bacaklarım çok agrıyor diye doktor verdi bana onu içtiğimde çok iyi hissediyorum asıl içmezsem bacak agrımdan duramıyorum ben 21 haftalık hamileyim
Mila_01 Canım bilmiyorum alakası var mı ama ben 1 aya yakındır bıraktım som haftamdayım onu içtiğimde o kadar çok bacak ağrılarım oluyordu gece ağrısına uyanıyordum o derece kramplarım oluyordu bıraktım kramplarım geçti şuan sadece çatı ağrım var dönerken bile çok acıyor ama kasılmayla alakası var mı bilgim yok
Nur16 Canım ben 31 haftalıkken doktor bıraktırdı Doğum sancıların kasılma olduğunda filan yok ediyomuş doğumu engelliyomuş yani ben şuan 38 oldum içmiyorum
Bustagur Nur16 aaa bana bir şey söylemediği için içiyordum. Sormayı da akıl edemedim. 39+1 im. İçmeyeyim bundan sonra
hayathayal Nur16 aynen..banada biraktirfi magnezyumu ve decavit birakirdi. sadece kan hapina devam et dedi
secilertu Bustagur bana da doktorum bir şey demedi ben de 38. Haftadayım ve hala içiyordum ben de içmeyeyim o zamannn
Nur16 hayathayal banada decaviti bırakmı dedi bırakmama dedi öğün nededğini unuttum kan hapınıda kutu bitsin bırak dedi acaba 1 haftadan beri içmiyorum kan hapı veya decavit içsemmi ikisini içmesemmi