Limonlukekkk Ahra 35. Haftaya kadar hemen hemen her gun havuz ve denıze girdim ben bir sorun yaşamadım
myavocado Ahra enfeksiyon riski olduğundan havuz pek önerilmiyor ama bungalow ise sadece sizin kullanacağınız bir havuz olacak sanırım, temiz olduğundan eminseniz girilebilir sanki, ıslak kalmayın ve kar çıkmaz güzel kurulanip mayo değiştirin
seda_ay Ahra benim bildiğim kadarıyla enfeksiyon kapma riskiniz var buda bebeği kötü etkileyebilri illa gitmek isterseniz ıslak durmamaniz öneririm
dorukabioluyor Özel havuzsa ve temiz olduğundan eminseniz girebilirsiniz ama diğer türlü havuz önerilmiyor.
Sariilayda16 Ahra havuz pek tercih etmeyin bencede ya enfeksiyon kapma durumu çok yüksek bende denize çok girdim ama denizden bir sorun yaşamadım
Limonlukekkk Ahra özele de girdım kurban bayramında didime tatile gitmiştik otelinkinede girdım ben relaxım biraz ya😂😂 sürekli kan ve idrar tahlili verıyorum bişi yaşamadım
Sevdes Ahra ben 25 haftalık hamileyim ve nerdeyse 3 4 kere girdim havuza her hangi bir sorun vs de yaşamadım. Bize özel bir havuz değildi ama temizliğinden emindim i yüzden girdim açıkçası
616171_ Ahra ben girdim bugün 18 hafta oldum geçen hafta girmiştim çok uzun süreli kalmadım ve iç çamaşırımın kuru kalması gerektiğini söyledi doktorum yani uzun süre ıslak kalmayacak