Freeyaa Kızlar bir kaç gündür devam eden öksürmelerim ve baş ağrısı eklem ağrısı var acile gitsem bir şey yaparlar mı ??
Nuraaaay11 Freeyaa tabi ki yaparlar ben orta kulak iltihabı geçirmiştim felaket birşeydi ona bile ilaç verdiler gebelerin kullanabileceği antibiyotikler var, boşuna kendine eziyet etme git ilaç tedavine başla gebe olduğunu belirt
Hasret18ayaz Freeyaa bendede durum aynı öksürük geçmiyor oksurmekten korkiyorum ve dün hamile.oldugumu.ogrendim.yarin gidicem acile bakalım belki bitkisel falan birşey verirse geçer
ezgiunal Freeyaa Acilde boş serum takıp gönderiyorlar kendi kadın doğumcunuza danışın bende 1 ay önce geçirdim yerimden kalkamıyordum hemen gel dedi 2 serum 1 antibiyotik tık akşamına toparladım ✨ çok geçmiş olsun ❤️
TUGBABC Ben de iki gundur hastalandım dun dr gittim, sadece parol kullanabileceğimi soyledi, nane limon parol bol su ic klimadan uzak dur dedi
Kbbraa Ben 18 gündür çekiyorum öksürük balgam halsizlik başta hamileyim diye ilaç vermediler geçmedi şimdi mecbur kortizon verdiler ilerlemeden gidin geceleri uyuyamıyordum hala öksürük devam ediyor
Sukut66 Kbbraa oksuruk bendede vardi inatçı Bi oksuruktu geçmedi acilde bisey vermedi hamilesin diye eczane Bi sprey verdi dogal cocuklar icinmis aslnda 2 gün kullandim hemen kesti şükürler olsn tavsiye ederim eczaneye sorun dogal spreylerden