emel16 Merhaba arkadaşlar, Bursa Tomokay da detaylı ultrason yaptıran var mı? Ne zaman kaça yaptırdınız acaba? Nasıl geçti memnun kaldınız mı?
Sariilayda16 emel16 Burtomda yaptırdım ben yaklaşık 3 ay önce fiyat 2300 cıvarı birşeydi gayet memnun kaldım herşeyi anlata anlata güzelce baktılar hem bana anlattı hem baktı ölçümlerini yaptı Esentepe metro istasyonu Burtom
ArzumSena emel16 evet ben yaptırdım ve memnun kaldım , doktorumun önerisiyle gittiğim için hastaneye indirimleri vardı ama kaç tl olduğunu hatırlamıyorum. 23 haftalıktım
emel16 Sariilayda16 bana da doktorum iki yer önerdi biri tomokaydı bende buradan randevu aldım ama bakalım nasıl bir yer çıkacak. İlk gebeliğimde sonomar da yaptırmıştım. Siz kendiniz mi seçtiniz doktorunuz mu önerdi burtomu
clpa Tomokay’dan çok memnun kalan arkadaşım var. 45 dk’lık işlem dediler. 3.000 ₺ dediler. Ultramed ve Burtom daha yüksek
Pelinozturk Haziran ayında 2750₺’ye yaptırdım cok memnun kaldım. Doktor çok ilgiliydi herşeyi tek tek baktı ve pek anlamadığımız için bizede tek tek bak şöyle bak böyle diye anlattı tavsiye ederim
emel16 Minat9496 ben memnun kaldım ya ilk kızımda sonomara gitmiştim o da uzun baktı ala bize anlatmamıştı burda her baktığı detayı bize anlata anlata ilerledi. Serklaj olmuştum ben onla ilgili de bebekle ilgili de sohbetler ettik muayene devam ederken sorularımıza cevap verdi sağolsun