Ozlem23MZS Arkadaşlar ayni durumu yasamis olan varmi? 22 haftada 5,7 di genisleme artmis. Süreç nasil ilerlicek😞
Mira__ Ozlem23MZS benim ki 22 mm 35. Haftadayım ilk oğlumda çok sancı çekmiştim bu hamileliğimde hiç bir ağrı hissetmiyorum çok şükür 25 mm kadar genişlerse eğer tel takılır denmişti çok şükür öyle bişeye gerek kalmadı gibi
Ozlem23MZS Mira__ benimde cok ağrili geciyor hamileligim yerimden kalkamaz hale geldim 😭 sağlikla gelsinlerde bunada raziyim. Bunun bebekle bi alakasi varmi bilmiyorum.
Mira__ Ozlem23MZS yani bebek baskı yapıp büyüdükçe oluyor diyordu doktor eğer artarsa ve eğer ağrılara dayanamaz olursanız erken alıyor bebeği bir tanıdığım öyle oldu eğer enfeksiyon felan olursa iki kat ağrı yapıyor
Ozlem23MZS Mira__ enfeksiyonda var. Sabredelim insaALLAH sağ salim dünyaya gelirler. İlk oğlunuzda sürec nasil işledi. Doğduktan sonra mudahale edildimi
Mira__ Ozlem23MZS amin inşallah sağlıkla kavuşalım hayır doğduktan sonra bütün ağrı acı gitti tamamen biakç gün sonra kontrole gittiğimde yavaş yavaş küçülüyordu en son gittiğimde herşey normaldi çok şükür 🥰
Mira__ Ozlem23MZS eğer ayrı bir şişkinlik olursa vücudunuzda ödem haricinde daha da abartı doktora danışın böbreğinizde söyleyin mutlaka