Krasivyy Gulay123 bende anlamıyorum canm hiç kilo almayan bile olmuş hayranım onlara bn 11 kilo aldım ve normal yiyorum ilk zamanlar tatlıyı kaçırıyodum onuda kestim
Handeckm Gulay123 ben 20 haftalığım canım 1 kilo bile almadım sadece karnım cıktı hala 45 kiloyum. İştahsızım hala kusuyorum ondan sanırım🤮
Yares Nurrrrr ben o kiloyla hamile kalıp 90 ile doğuma girmiştim ona ne demeli 😂😂😂 çok şükür sonradan verdim ama 62 kg ya kadar düştüm
Sevdali Gulay123 of of yeni geldim muayeneden doktor hiç istemiyor ya kilo almamı 64 düm başladığımızda 22 haftalık şuan 71 olmuşum bana böle gidersen diyete göndericem seni dedi 😭😭😭 çokmu allah aşkına ya
Selim_Alparslan Yalinn8 ben hiç kusmadım valla üstelik iştahım açıldı aman ne yapayım hamileliğin tadını çıkarıyorum az kaldı zaten kuzum boşver 😍😂
Yalinn8 Selim_Alparslan şahane, ben baslarda epey kustum ama cok vermedim. Evet yaa oyle yapicaz napicaaz😋
cemre- Gulay123 canım bebeğin kilosu da ekleniyor , ödem oluşuyor artı vitaminler kilo aldırıyor . Sıkıntı yapma doğumdan sonra verirsin inşallah hepimiz ilk kilolarımıza döneriz 😊
Gulay123 Gizzy ben de aynı durum söz konusu dar giymeden anlaşılmıyor karnım kiloda göstermiyor kendini ama tartılar öyle demiyor 😂
Nursen21 Gulay123 senle aynı boydayız ben 72 kiloyum 64 ile hamile kalmışım yani sen baya bi iyisin benden 😅
Aysehuli Gulay123 bende normalde kiloluyum gebelikte almıyorum 😀26 haftaya yaklaştı 3 kilo aldım sanırım.
Sevdali Gulay123 1.65im normalde hiç bu kiloları görmemiştim ama evlilik tatil şu bu 60 oldum şimdide 70 :(
Gizzy @Gulay123 Ben saldım ya artık zaten görünmüyor diye tartılmamaya karar verdim. En son doğuma giderken tartılırım. 😂
Gizzy @Gulay123 Ben de öyle yapıyorum normalde de artık tartılmayacam valla hep kafama takıyorum yoksa😂
Kubravci Gulay123 onları yiyorum tabi ki de genel olarak 3 öğün yemek yiyemiyorum mesela midem aşmıyor istemiyor
arbustoo Gulay123 canim bu tamamen yapisal birsey ben 34. Haftamdayim sadece 4 kilo aldim oda bebege gitti zaten