Gulay123 Kızlar ben hamilelikten önce gayet fittim ne kadar yersem yiyim kilom sabit kalırdı 51,5 kilo ile başladı hamileliğim şu an 29+4 olduk ve 64 kiloya yaklaştım üstelik eskisinden daha az ekmek yiyorum ve daha düzgün beslenmeye çalışıyorum ama kilomu durduramıyorum 🥺 siz nasıl bu haftalara kadar 4,5 kilo aldınız ki ??
Burcan Gulay123 bence biraz yapısal Bi mesele. Sen zaten zayıf hamile kalmışsın 15kilo falan alabilirsin doğumdan sonra hızlıca verirsiniz. Yine dikkatli yiyin bol su için kafanıza takmayın ama verirsiniz.
Nerm7n Gulay123 Aaa ben 😂😂😂 deli gibi düzenli spor yapan düzenli sağlıklı beslenen benden eser yok. Çünkü hayatım düzenim bozuldu. Stressten yiyorum. 67 ile hamile kaldım 83 ile devam ediyorum 23 haftalık
Sudem Gulay123 ben ben 😛hamile olmadan önce 51den yukarı çıkmayan,Saatlerce spor yapan, otlarla beslenen😂, asla tatli yuzlu yemeyen bennnn 24 kilo aldım 😂😂 5,6 kilo alanlar banada bi formul solesinler 😂😂
Yalinn8 Gulay123 Selim_Alparslan ben de kusmadan fit kalabilenlere imreniyorum cidden, ben de 54 ken 70 oldum 30 uz daha da yolumuz var😅
Erham Nerm7n şu an çok sevindim tek kilo alan benim gibime geliyordu burda yazanları gördükçe 20.hafta 11 kilo aldım günlerce ağladım şimdi bıraktım ne olursa olsun diye. 59 la hamile kaldim 70 kiloyum su anda
Aysel4497 Nerm7n çok sukur yalnız degılmısım deli gbı spor yapıp dıyetısyen eslıgınde devam eden ben hamılelık donemınde tam 18kılo aldm hem dha 32 haftalık😊😊ama yapacak pek bıseyımz yok bebeklerimiz saglıklı dogsunda gerısı yıne sporla gıder 😊😊
Gulay123 Sudem benim sporum otum yoktu bundan daha fazla yiyordum özellikle fastfood abur cubur çok yiyordum meyve ağzıma koymuyordum galiba bende meyve kilo yaptı 😂
Mrvkoz Sudem aslında bebişlerimiz için kilolara takılmamak lazım ama 😇 aslında spor yapıyormussunuz düZenli beslenmeyle normal seyredebilirdinz 🙈 tatlıyı ben kendine ödül niyetine veriyorum üç günde bir 🙈 yumurta süt peynir muz ceviz fındık bol bol c vitamini 🥰 yani daha cok bebişe kilo aldırcak seyler
Nerm7n Nurrrrr Yalnız değilizzz yaşasın 🎉😄 Benim memişlerim kocaman oldular bide göbişim🥴 Sende durumlar nasıl?
Yares Nurrrrr ben o kiloyla hamile kalıp 90 ile doğuma girmiştim ona ne demeli 😂😂😂 çok şükür sonradan verdim ama 62 kg ya kadar düştüm
Demetya Bende kilo alamamaktan dert yaniyorum hamileligim ilk kizimda cok kötu gecti simdi yine ayni 16.haftadayiz ve daha bir kilo bile alamadim bebegim icin endise ediyorum gelisemeyecek diye doktor iyi diyor
Yasmin41 Demetya bulantılardan dolayı mı canım ben de 12+5 günlük 4 kilo verdim istifar etmekten sürekli mide bulantısı , bir de göbeğin çıktı mı hiç benim karnım dümdüz hala normal mi ki ?
Yasmin41 Demetya bulantılardan dolayı mı canım ben de 12+5 günlük 4 kilo verdim istifar etmekten sürekli mide bulantısı , bir de göbeğin çıktı mı hiç benim karnım dümdüz hala normal mi ki ?
Demetya Lütfen birisi bi fikir versin 62 bucuk kiloydum suan 63 kiloyum 16 .4 gunluk bende kilo almak istiyorum
Hatice19 Demetya valla canım ben 20+4 hamileyim daha hiç kilo almadım cokda memnunum önemli olan bebek bebeğin durumu kilosu iyiyse kilo almaman çok önemli değil
Gulay123 Demetya bebek alıyorsa senin almana gerek yok kilon zaten az değilmiş boyun kaç bilmiyorum ama
byznr34 Demetya Ben de onu merak ediyorum kaçıncı haftadan sonra kilo alınır. Çünkü bende 14+2 yim daha kilo da almadım vermedim de. 58 kiloyum hala boyum da 1.65 azıcık karnım çıktı o kadar. Aslında zayıf olmak hoşuma gidiyor işime geliyor ama normal mi onu merak ediyorum 😅
Glcnhsyn Demetya alırsın cnm merak etme 28 inci haftalarda bi bakmissin ki 8 kilo birden almssn suan almaman normal bende 23 den snra almaya basladm😑
Fundaduru Zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alır kilolu hamile kalanlar az alır ben de ilk gebeliğimde çok kilo aldım ama 2. de fazla kilolalarla yani balık etli hamile kaldım deli gibi yiyorum sürekli poğaça açma patates kızartması kumpir ama az alıyorum bu sefer
Gulay123 Fundaduru ay yeme ama öyle sağlıksız şeyler kilo bi tarafa bebeğe yararlı şeyler yememiz lazım
Gulay123 Erham yok ağlama ama sanki bi tuhaflıklar gibi bizde 😂 ben gülüyorum aksine zoru başarıyoruz 😂
Nursen21 Gulay123 Canım kilon az tabi boyunu bilmiyorum ama zayıflar daha çok alıyor Vücudun ödem de toplamış olabilir
edaozdxx Gulay123 31. haftadayım 13 kilo aldım. Doktorumla konuştuğumda kendi kilonun altına düşerek ancak 4-5 kilo gibi alırsın. O da çok sağlıklı bir durum değil dedi. Bebek şu an 2 kiloya yakın, suyu 7 kg kadar. Göğüslerden alınan kilolar da eklenince çok normal bir durum kilo artışı. Doğumdan sonra bol su ile atılıyor zaten kilolar. Asıl doğum sonrası dikkat etmek gerekiyor kilolara. Dert etme bebişin sağlıklı olsun da kilo bu gider elbet.
Necla06 Gulay123 bende senin gibi her zamanki kadar yiyorum diyordum ekmeği yemeyi bırakınca kilo da durdu 😂 57 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim 16 kilo almıştım ama hissetmiyordum tartılara gıcık olmustum 😂 doğumdan hemen sonra 62 çıktı kilom 💪🏻😍
Minigimgeliyor Ben de zayıftım her zaman 32. haftadayım 10 kilo almışım. Zayıf olduğumuz için bence vücudun yağ deposuna ihtiyacı var emzirme dönemine de hazırlıyor vücut kendini depo yapıyor. O yüzden endişelenme✋️
Zhrafth Gulay123 aynn bn hiiic anlmiyoruum bnde mi bir sorun var acaba die dusunuyoduum kndimi durduramiyoruum resmen 😂😂 62 yle hamile kaldiim suan 79 kg yim daha da 30+4 deim yanii 🙄🙄
Ozlemsvr Bende 31 haftalığım, 29 haftamda 7 kg almıştim şimdi noldu bilmiyorum. 😊 özellikle akşamları yemek yememeye çalışıyorum meyve veya sevdiğim bir tatlı.. Çok çok acıkırsam biraz ekmek arası alırım ama abartmadan.. 😊