Rabiul Evrimnbe yok hayır olmadı hastane yıkayabilirsiniz demişti. banyodan sonra iyice kurulayıp hastahanenin verdiği bakım setini uyguluyorduk sonra
Evrimnbe 111anonim111 bende eve gelir gelmez yıkamayı düşünüyorum açıkcası ama evet doktorlar böyle diyormuş🫤
Evrimnbe Rabiul bende eve gelince yıkamayı düşünüyorum yani rahat etsin bebek biz koca insanlar bile duş alınca rahatlıyoruz göbek bağına dikkat ederek yıkıcam bende ya🥲
Einan Dikkat ederek göbeğine su kaçmasını saglayarak kaçarsa da hemen kurulayarak yikanabilir. Onemli olan göbeğin islanmamasi kuru kalması. Silme tarzı da temizleyebilirsiniz
Evrimnbe Einan evet kesinlikle saf kaynatılmış belli derecede soğutulmuş suyla yıkayacağım göbek bağına dikkat ederek
Evrimnbe Myrtle çabuk düşmüş herkes 1 2 hafta arası diyor yıkamak için o kadar bekleyemem galiba ya 🥲
Rabiul Evrimnbe göbeği düştüğü gün doktor yıkama dedi sadece onun dışında hep yıkayıp kuruladık bakımını yaptık canım hastanedeki hemşireler yıka sorun olmaz dedi yani
Betul-97 Evrimnbe Hastaneden çıkmadan hemşireyle konuştum yıkayabilirsin ama göbeğini kuru tut yoksa enfeksiyon kapar dedi. Eğer kuru tutamayacaksan göbeği düşünce yıkarsın dedi