Hasret18ayaz kader26_ geçen hamileligimde öğrenir.ogrenmez söylemiştik.k.v çenesini tutamayıp herkese yaymış 5+5 de kürtaj oldum nazar değmiş.olabilmesine karşı bu sefer ilk üç ay soylemicez
poyrazmom_ kader26_ ilk gebeliğimde keseyi görür görmez herkese söylemiştim ama düşük yaptım tabi düşük yaptığımı bilmeyenler arada bir sordu bebek nasıl diye üzücü bir durum çok pişmanım şimdi kalp atışını da duydum ama yine de söylemek istemiyorum bir süre
poyrazin_annesi28 kader26_ Kan testi verdim sonuçlar çıktı eşime soyledim. Dayanamadık aynı gün ailelere söyledik 😅
Missprincess kader26_ kayınvalidem o gün bizde kalıyordu ilk o öğrendi ama gece geç bi saatti. Anneme de hemen sabah söyledim ne olacak ki 😂
Aylaa123 kader26_ 11 haftalıkken ailelere söyledik ve 2 tane arkadaşım biliyor 29 haftalığım başka kimse bilmiyor
Tutaste_ kader26_ ikinciyi herkes dpgurunca öğrenecek insallah öyle niyetim. İlk aylarda soylerseniz cok herbokolok var olur olmadık seyler anlatıyorlar istiyolar sende oyle ol olmayınca çatlıyolar hasetlerinden