Cemreninannesiebru 29 haftalık gebeyim 28 haftanın son gününe kadar çok hareketli olan bebeğim 29 hafta itibarıyla hareketleri çok ama çok azaldı var mı böyle bir durum yaşayan
Cemreninannesiebru Ben de Cemreninannesiebru ftetcdr ben de yarın gideceğm çok korkuyorum neden böyle olmuş peki bişey dediler mi
Dreamer186 Cemreninannesiebru ben varım kaç kere acile gittim sorun yokmuş şimdi 30+3 yavaş yavaş tekrar hareketlenmeye başladı
gizem_15 Cemreninannesiebru ben 27 de yasamistim 1 2 gun kadar cok az hareket etti korktum sonraki gunler gumbur gumbur geliyorlar merak etme ama saglik ocagindaki ebem 2 saat icinde hareketlerini say demisti hic hareket etmezse direk hastaneye git demisti aklinda bulunsun
Eliyuss Cemreninannesiebru normal bebek büyüyor 🙂 kendinizi yorduysaniz da hareket azlığı olabiliyor . Bu haftalar da uyku düzeni de olabiliyormuş . Saat başı kontrol edin , eminim çok iyidir bebiş . Sol tarafınıza yatın bol bol dinlenin
ftetcdr Cemreninannesiebru uyumuş olabilir sen kendini yormuş olabilirsin bebek büyüdüğü için yeri daralmıştır dedi doktor