Alkar Bizim son 99 kaldı hiç geçmiyor diyordum geçiyormuş demek 😄 sizler ne durumdasınız ne kadar kaldı güzel anneler . Bundan sonrası daha mı hızlı daha mı yavaş geçer sizce
perihankrkya Alkar uygulamaya göre 61ama sezeryan olacagim icin 51 ikinci gebeliğim sezeryan günümüz de belli🙏🏻🥰
eylul78 Alkar aynen öyle ilk çocuğum erken doğum sebebiyle sezeryan olmuştu şimdi de yine sezeryan olacağı için günümüz belli inşallah
Alkar Hasret3449 dimi ya bende öyle diyordum sanki gün 24 saat değilde 40 saatmiş gibi geliyordu ama geçiyormuş ya 😂
Tictack Bizimde son 98 odası hala hazır değil 1.5 ay sonra gelcek kiyafetlerini almayı tamamlamadım daha eksikler var yapabilir miyim endiseliyim cok🥺🥺🥺 bugun bilegimde agrı ile uyandım cabuk yoruluyorum ve bacagımda catlak oldu
Alkar Tictack endişelenmeyin güzel anne bebeğiniz için en iyisini yaparsınız her zaman . Benim evim küçük odası bile olmayacak ama sağlık olsun . Kendinizi çok yormayın dinlene dinlene iş yapın
Ebrucar Geçmiyor gibi geliyor ama son 99 cidden nasıl geçti anlamadim şimdi 12 gün kaldı gününü beklerse tabi 😊 hele ki çok zor hamilelik geçiren ben bu günlerin geleceğini asla tahmin edemiyordum. Sağlıkla kavuşalim inşallah ❤️🙏🏻