Kapadokya Preklamsi sonrası hamile kalan varmı? Varsa nasıl yol izlediniz, ne gibi tedaviler uygulandı, ikinci gebeliktede tekrar ettimi preklamsi? Son olarakta bu konuda Tekirdağ da doktor önerisi olan varmı?
Behacetler Kapadokya maalesef ilk gebeliğimde geçirdim. Şuan tekrar hamileyim ve ecooirin 150 lik. Ve oksapar 4000 lik kullanıyorum düzenli tansiyon takibi yapıyorum .
beautifulgirl Kapadokya bende ilk hamileligimde geçirdim şimdi 20 haftalık hamileyim takipteyim geçirenler de var geçirmeyenlerde inşallah bu sefer sıkıntısız geçer 🌸 stres yapmakaya çalışıyorum onun dışında ilaç vs vermedi doktor devlete gidiyorum ben İstanbul’da
Kapadokya Behacetler beautifulgirl ilki kaç aylıkken preklamsi görüldü şuan kaç aylıksınız. Birde genetik test ve gen ayrıştırması önerenleri okudum internette yaptırdınızmı veya bi bilginiz varmı bu konuda?
beautifulgirl Kapadokya benim tansiyonum 30 haftada n sonra artmaya başlamıştı ama doktora söylememiştim en son 37 haftamdi tansiyon aleti ölçmedi tansiyonumu çok yükselmişti tahlil aldı ertesi gün de doğuma alındım. Yok canım ben o konu hakkında bilgim ben yaptırmadim yaptırmayı da düşünmüyorum maddi olarak durumum karşılamıyor maalesef masrafı
Behacetler Kapadokya ben 25. Haftada doğum yaptım ilkinde . Tıbbi genetikte trombofili paneli baktırdım pıhtılaşma bozukluğum varmış o yüzden şimdi kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum . Şuan 19. Haftadayım