Merhabalar ben bitmeyen regl kanaması nedeniyle kayseride doktor arayışına girdim şehir hastanesini direkt eledim daha önce gittim ve çok sıra vardı doktor ilgilenememişti. Acıbadem en iyisi diyerek orda arkadaş tavsiyesiyle Ayşe dişli gürlere gittim kadın çok güler yüzlü naif okey ama sorunumu anlamadı. Erciyes hastanesinde Rakip Turan’a gittim. Sıkıntıyı anlatınca dış gebelik geçirdiğimi ve hemen laproskopi ameliyatına alınmam gerektiğini söyledi. İnanamadım Mehmet Tayyar’a gittk özel muayenehanesine o da dış gebelik dedi ama yoğun olduğu için ilgilenmedi o da. Tekrar Rakip Turan’a gittm. Zorlu bir ameliyat sonrası hem tüpümü almadı hem de çabuk iyileşmemi sağladı. Yani diyeceğim o ki Rakip Turan kayseri’nin en iyi kadın doğum doktorudur. Sorunu hemen anlayacak kadar bilgili, ameliyatı sorunsuz yapacak kadar tecrübeli ve sonrası için yönlendirecek kadar babacan ve iyi bir doktor. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Bakın sorunsuz gebelik yaşayana her doktor iyidir ama sıkıntılı veya sıkıntısız gebelik için bu kadar bilgili ve tecrübeli bir doktor kayseride yok