Happykomy12 16 eylül sezeryan dogum olucam inşallah 34 hafta oldum bugün kızımız geliyor sizler kaçıncı haftada geldi
Mervesoku Happykomy12 sağlıkla doğsun inşllah.. ☺️ bende 36+1 im daha çarşamba günü sezeryan için gün alacağım ☺️
huzunluponcik Happykomy12 24 eylülde bizimki gözüküyor sezaryen ile hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ben 33 haftalık oldum sizde de dayanılmaz bel ağrısı oluyor mu
esdemiralay Happykomy12 34+5 olduk ama normal doğum istiyorum 25 Eylül görünüyor ama bebişim ne zaman gelmek ister bakalım çok beklemek istemiyorum 37-38 gibi doğarsa çok iyi olacak 😂
Figen_Can Happykomy12 Bizde 34+2 olduk henüz günümüz belli değil uygulamaya göre eylül sonu benim de kızım olacak inşallah 🤲 ne zaman isterlerse o zaman gelsiner hayırla sağlıkla kolaylıkla inşallah 🤲🤲🤲
BeyzaGnes12 Happykomy12 35+6 yım bugün doktora gidip netlestirircez 🥰 bir önceki kontrolümde 2 Eylülle 6 Eylül arası alabileceğini söylemişti
BebekHrcn Happykomy12 bende bu gün 34 oldum 5 6 eylül gibi tarih almaya gideceğim heycan var çok gün geçmiyor sanki bu bu hafta ev taşıyacağım belki o biraz oyalar ☺
Happykomy12 Zuleyha_18 benimde ikinci sezeryan Allah nasip ederse nasıl gecicek çok merak ediyorum korku var
Zuleyha_18 Happykomy12 gün yaklaştıkça beni de korku sarıyor düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor 😑 inşaallah kolayca atlatırız 🤲🏽