1gamze ama dün kontrole gittiğimde 27+1 çıktı bide suyu azalmış bebeğin doktor riskli gebelik dedi 2 3 günde bir kontrol edilmesi gerekiyormuş suyunun erken doğum olabilirmiş böyle yaşayıp erken doğum yapan var mı süreç nasıl ilerliyor
Yasminnnnn 1gamze Havuç suyu iç canim benimde suyum.bu haftalarda azalmaya baslamisti havuç suyu içtim
Morsalkim 1gamze bol dinlen yatak istirahati sıvı tüketimi havuç armut inşallah öyle birşey olmaz canım geçmiş olsun
tughanmomms 1gamze En az 4 lt su iç canım,havuç suyu iç havuç ye hep sulu meyveler ve sıvı tüketmeye çalış düzelecektir🙏🏻
Ozgis1s 1gamze kaç cm suyun ? Sınır 5 cm 5 in altına düşünce tehlikeli oluyor. Benim 7 ye düşmüştü her gün 1 bardak havuç suyu 1 deveci armudu yedim 4 litre su içtim haftada 2 kere kontrole gittim şuan 10,5 cm . Havuç suyu aşırı işe yarıyor mutlaka iç her gün 1 bardak faydasını göreceksin
eozlem Bebeğin suyu sürekli değişir. Çişini yapmadığı için bile az gözükebilir hatta. Benim bir kere suyum geldi sanmışlardı, akşam bir daha baktılar normale dönmüş. Bol bol havuç suyu iç ve sıvı tüketimini arttır.
1gamze eozlem bizim çok az ama 6 gr mı ne bir şey ölçtüler Riskli gibisin kesin erken doğum olur dedi
Srplomrk Banada öyle demişti doktorum ama hiç bşi yapmadım yürüyüş yaptım akşamları bol bol su içtim hiç bi sorun olmadı çok şükür içinizi ferah tutun allahın izniyle düzelir
eozlem 1gamze ortalama 10-12 arası ölçtüklerinde iyi diyorlar. Ben de riskli gebeydim. Suyum 4e düştüğünde bebeğim 30 haftalıktı. Şuan 37+6′yız.
1gamze Ozgis1s benim de altı dediler dün bugün kendi doktoruma gideceğim dün ağrım olunca acile gitmiştim orada bakmışlardı Kilosuda 1 kiloymuş
Ozgis1s 1gamze benim 34 te azaldığını öğrendik şuan 37+4 oldum hala sıkı kontroldeyiz bol suya devam ediyorum havuö suyu ve armudu bıraktım sadece haftaya doğumum olcak zaten
Ozgis1s 1gamze havuç suyu içersen gerçekten arttığını göreceksin burda bi arkadaş vardı 22. Haftasında mı ne suyu gelmişti hastanede yatmıştı her gün havuç suyu içerek baya bi idare etmişti hemde kesesinde kaçak vardı yanlış hatırlamıyorsam. Havuç suyu mutlaka iç kulak arkası yapma
igvescarim Benim suyum çok fazlaydı sebebini araştırırken doktor ne yiyorsun dediğinde hergün havuç yiyorum fazlaca canım istiyor hemde limonlayıp tuzlayıp yerdim meğerse o yükseltmiş havuç yemeği bırakınca düzelmişti o yüzden kesinlikle hem havuç suyu hem de havuç yiyin
1gamze eozlem sizin çok iyiymiş benim 27 haftada altı çıktı doktor takip edeceğiz dedi 32 haftaya gelirse alırız dedi çok korkuyorum ne yapsam yükselmiyor suyu
Meliss4321 1gamze benim de 23 haftadan beri az ama doktor k rakam söylemedi sadece hep gittiğimde suyu istediğim kadar değil azalmış diyor bide amnisure testi yapıyor iki haftada bir kontrol dedi bakalım bu hafta gidicem suda içiyorum havuç tüketmeye çalışıyorum ama çok yemiyorum inşallah zamanında gelirler bebişlerimiz