denizleo09 ipos ayyy hayırlı olsun 😇 Dayanamayıp adete 5 gun kala yapmıştım benimde böyle çıkmıştı. 2 gün kala yaptığımda tamamen koyulaşmıştı çizgim
Mucizee80 ipos çok iyi maşallah bnde yarın tekrar vereceğim inşallah yükseliş güzeldir haftaya Çarşamba da randevu aldım bu sefer o keseyi görmek istiyorum 🥰
ipos Mucizee80 ben de 2 eylül’e randevu aldım tatilde olacağım için haftaya doktora gidemeyeceğim kan vermek dışında ama doktor bugün içimi rahatlatacak şekilde konuştu çok şükür 🙏🏻
Mucizee80 ipos ne güzel ben hiç doktorla görüşemedim ilk devlete gdip kese görürsem özele gideceğim randevuyu zor buldum bakalım
ipos Mucizee80 benim de planım o kalp atışını eşimin duymasını istiyorum. Burada şehir hastanesinde kadın doğum acil diye özel bi acil alanı var oradaki doktorla görüştüm yoksa başka kimseyle görüşmedim aynı şekilde
Hasret18ayaz ipos yarın gidicem bende son kez ilk ve ucucncu özel hastane ikinci devlet hastanesi yarın tekrar devlete gidicem.sonrada 30 u gibi falan doktora giderim diye düşünüyorum
MTV Kızlar selam pazartesi günü akşam 6 da beta verdim 113 çıktı bugün sabah 10 da verdim 175 çıktı. Cuma tekrar istedi doktor sizce sıkıntılı bir durum var mı
Mucizee80 MTV tam saat dolmadan verdiğiniz için ne desek yanlış olur en az 48 saat geçtikten sonra tekrar verin