Niloyaaaaa Alisa_ ayyyy çok güzel Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşun 🤲🏻🥰
Alisa_ Niloyaaaaa çok teşekkür ederim canim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah’ım 🤲🏻🤲🏻🩷
Niloyaaaaa LeylaEla amin inşallah canım 🥰 öğrenince mutlaka bekliyorum haberini bence doğru hissediyorsun ama bakalım ☺️
Niloyaaaaa lili19 peki hissiyatın ne diyordu? 🥹 bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kız bebek görmüştüm ama belki de çok fazla eşimden ve çevremden kız olucak lafları olduğu içindi bilmiyorum yine de rüyama rağmen erkek hissetmeye devam ettim cinsiyeti öğrenmeye gitmeden önce de zaten erkek çocuk gördüm ben sizin çocuğunuz olucam dedi ☺️
neslsah-1 Seray2 hep kızıl saçlı beyaz tenli bukle bukle saçları olsn bi kız çocuğu görürdün 3 4 yaşlarında suan hamileyim oğlm olcak oysakibn kabullenmiştim kız olcağını 18 yaşmdan beri nasılbenmsediysem rüyaları kızım olcak ilk diyodum
neslsah-1 Seray2 ve o kadar tuhafki geçende erkek bebek gördüm ama üstünde pwmbe kıyafetler vardı tulum giymişti pwmbe acaba cinsiyette yanılmamı oldu dedim doğduktan sonrakız bebek şoku olmasın bide jsjsndn
lili19 @Niloyaaaaa erkek hiss ediyodum halada içimde bi hiss var sanki sonradan değişicek gibi bide tiktokta fln goruyorum 7 8 aya kdr kız demişler fln diye hepten şupeye düşüyo insan
Niloyaaaaa lili19 kaç haftalıksın ki canım detaylıda net görürsünüz ama tabiki yanılmalar oluyor daha geçen gün haberlerde gördüm erkek demişler hastane odası süsletilmiş her yere erkek bebeğin adı yazılmış falan çocuk bir doğuyor kız hatta hasta yakınları babası hep şokta olduklarını söylüyorlardı 😅 o yüzden her an her şey olabilir canım Rabbim sizin için hangisi hayırlıysa onu sağlıkla nasip etsin inşallah 🌺🤲🏻
lili19 @Niloyaaaaa amin teşekur ederim❤️🌸 şuan 21+4 birde haraketleri güçlü kızımın böyle değildi bazen ağırtıyo bile sert birden vurdunda
Niloyaaaaa lili19 oooo maşallah annesi kocaman kız olmuş 🥰 o dönemlerde gerçekten pat küt vuruyorlar ama büyüdükçe o kadar net vuramıyorlar alanları daraldığı için ☺️ tabi arada kaburgayı ittirme durumları falan oluyor ama 😅 aynı anda hem aşağıdan hem yukarıdan ittiriyorlar falan o da bi garip hissettiriyor Rabbim sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin de çok güzel bir his tatmak isteyen herkese tattırsın inşallah 🤲🏻🥰 şimdi her kontrole gittiğimizde doktorumun başının etini yiyorum ne zaman doğabilir diye ama doğacağını düşününce de içim burkuluyor bir daha tekmelerini hissedemeyeceğim diye 🥹
lili19 @Niloyaaaaa detaylıya özele gitim cinsiyet için ama sadece yüzünü gösterdi detaylıda organlarına bakmadı 16 haftalıktım bacak arasına bakmıştı boştu
Niloyaaaaa lili19 değişmez o zaman canım 12. Haftada bizimkinin bacak arası dolmuştu eşim bir süre kabullenemedi çok kız istiyordu yalan yok Allahın bildiğini kuldan saklayamam bende çok kız istiyordum ama erkek hissediyordum hep hayırlı sağlıklı evlat olsun diye dua ettim hayırlısı böyleymiş demekki dedim geçtim ama eşim sürekli doğana kadar umudum var değişebilir diyordu taaa ki detaylıda görene kadar 😅
lili19 @Niloyaaaaa Hayırlı evlat sağ salim doğsunarda artık nasip kısmet kızım olduğu için ikinciye erkek istemiştik bn hep hiss ediyodum erkek diye ultrasonda bile erkeğe benzetiyodum hamile oldumu bilmeden eşimi ruyamda mavi corap alırken gormuştum ama işte Allah böyle uygun gormuş böyle hayırlısı belkide 🤷♀️❤️❤️
Niloyaaaaa lili19 tabikiiii bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bilemeyiz ama Rabbim verdiyse mutlaka hayırlısı böyledir sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil..tabi insan illa ki iki meyveden de tatmak ister bunu istemeniz kadar da doğal bişey yok ama bence iki kız mükemmel bişey annesi ☺️🥰
ykaya18 Ben iki kez erkek çocuk bir kez de kız gördüm cinsiyetimiz kız, bence pek ilgisi yok, rüya bilinç altı ile alakalı ☺️