12345ss Ben ağrıdan bayılcak duruma geliyorum ve asla geçmiyor yedirmiyor uyutmuyor 5.ayıma girdim diş ağrım çok arttı öncesinde bir şey yoktu sağlam dişlerim bile çürümeye başladı bilenler yardımcı olsun lütfen
225834zey 12345ss Dayanılmayacak hal aldı kanal tedavisi ve dolgu yapıldı 6.ayimdayken .öyle geçti çok şükür
Roza-92 12345ss sut için bol bol bende de aynı oldu tedavi etmediler 8 aylık olduğum için antibiyotik ve dişlerimi günde 2 kez mutlaka fırçaladım Suan gayet iyyim Hergun günde 3 kez süt içiyorum korkudan 😌
bussra_30 12345ss canım benim 20lik disim apse yapmisti iltihaplanmisti o kadar agriyoduki dokunamiyordum ve butun dislerim sizlamaya başlamıştı dis doktorum o bolgeyi kanatatak fircala dedi ve 1 hafta sonra gecti cok şükür hamile oldigim icin ilac vermek istemedi
Niloyaaaaa 12345ss tam diş tedavisi yaptırabileceğiniz dönemdesiniz yaptırmanızı tavsiye ederim.. 3. Trimester da kolay kolay yapmıyorlar ve vücudumuz çok hızlı vitamin mineral kaybediyor daha fazla ilerleyip sizin için ızdırap haline dönüşecektir. Bebeğiniz de stres olucaktır. Detaylı ultrason için gittiğim Perinatolog a sormuştum kesinlikle diş tedavilerini yaptırmalısın dişteki enfeksiyon ve çürük bebek için daha zararlı erken doğum vs gibi bir çok şeye sebep olabiliyor demişti hatta raporumu hazırlarken not düştü diş tedavisi yaptırabilir kurşun yelekle röntgen de çektirebilir diye diş hekimime gösterdim direkt yapmıştık küçük bir dolguydu ağrımda yoktu ama ilerleyip beni zor duruma sokmasını istemedim. Doktorunuza danışıp mutlaka yaptırmalısınız
Eylem_96 12345ss Benimde geçen hafta başladı bu sorunum dolgularim bile sızlıyordu, fırçalarken kaniyordu.. doktoruma söyledim kalsiyum verdi suda çözülen ve daha 3 gündür kullanıyorum çok işe yaradı diyebilirim dün gece ilk defa diş etlerim kanamadi.
Pelinozturk Dayanılmayacak gibiyse doktorunuza başvurun sizi muayne edip rapor veriyor, dişi çekilebilir bakılabilir diye. Yoksa diş doktorları maalesef raporsuz birşey yapamıyor rapor olmadan(eşim dişçi).
12345ss Kızlar özellikle gece başlıyor ve uyutmuyor 2 kutu ilaç verdi saatlerce ağlıyorum geçmiyor inşallah bunların faydası olur teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler için
lidyamom 12345ss sizin diş kanal tedavilik ya da çekimlik muhtemelen.. orta 3 ayda işlem yaptırabilirsiniz sizde tam o dönemdesiniz son 3 ayda işlem yapılmıyor bilginiz olsun suan yaptırabilirsiniz ve dişteki enfeksiyon hamileliğinizi olumsuz etkilemesin bence tedavinizi yaptırın bir an önce zamanınız geçmeden
Leyla_nur 12345ss dört dişim birden ağrıyordu 5. ayımda 4 dolgu yapıldı bir kutu antibiyotik kullandım. Diş iltihabı daha zararlı dedi doktorum gecikmeden diş doktoruna gidin. Kalsiyum desteği alın bol bol. İki ay sonra hiç bir doktor tedavi etmez lütfen gecikmeden baktırın doğuma ağrıyla girmeniz sizi daha da zorlar.
12345ss Kesinlikle çok haklısın 5 aylık oldum yeni başladı bu yaşıma kadar diş ağrısı bilmezdim diş doktoru kabul etmedi kendi doktoruna sor öyle gel dedi oda bana hap yazdı çekecek çilem var sanırım doğurana kadar