Beheheh Birincide sezaryandan sonra karnimi bastirmislardi içindeki herşey çıksın diye bunda da tek korkum o zorunlu mu peki bu bastirilma olayı bastırılmayinca çıkmıyor mu gece gece o aklıma geldi 🤦
Fatmaa_D Beheheh benimde tek korkum bu maalesef bastırıyorlar çok can yakıyor yani Allah yardımcımız olsun diyelim…:(
Atlbs Beheheh alt kanamanın durumuna göre bastırıyorlar karnına benim 2 kere bastırmışlardı gerçekten çok kötü oluyor
Rabiul Beheheh Fatmaa_D Bende sezaryen oldum karnıma bastırılmadı . Kum torbası da konulmadı . Kendim kalkıp yürüdüm pis kanı boşalttım , Tuvalete de çıktım.
Zehracrn Beheheh Ben 2 gün önce doğum yaptım sadece kum torbası koyulacak sanıyordum aynı zamsnda bastırdılar da. Maalesef zorunluymuş ama kanamanın durumuna göre miktarı artıp düşüyor
Dunyam28 Beheheh ya forumda sezeryan olanlar bundan bahsediyor ama benim ilk doğumunu sezeryandi herhangi bir karna bastırma olayi hatırlamıyorum yapmadılar, hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bana tuhaf geliyor bunu duyunca
sallyt Beheheh kanama kontrol mü bahsettiğiniz şey yoksa bebek çıktıktan sonra karın açıkken bastırılması mı? benim bebeğim makat geliş olduğu için ameliyat esnasında bastırma olmadı makat gelişlere yapılmıyormuş bastırılma ama ameliyattan 7-8 saat sonra kanama kontrolü için bastırıldı rahim toparlanmış mı diye
Serendipity16 sallyt aa benimde bebeğim makat gelişti hiç bastırılma olmadı ya benim çok göbeğim kaldı acaba diyorum bastırma olmadığı için mi
Daisyy000 Rabiul Kalkıp yürüdüm,hemen tuvalete çıkabildim ve gaz çıkardım ama 5 kez bastırıldı, uyuşukluğum da geçmişti canımdan can gitti
Beheheh Rabiul sezaryandan 1 saat sonra bastirdilar ben akşama ayaklandim hemen kalkmazdim sezaryandi bide
Rabiul Daisyy000 aaa neden öyle yaptılar ki kuzum kimse gelip bastırmadı , bende çok korkmuştum bastırılmasından ama kum torbası bile koymadılar 🤷🏼♀️
Daisyy000 Rabiul Belki sizin kanamanız olması gerektiği gibi olmuştur,benim ki azdır vs bilemiyorum 😪 O an aşırı acıyordu ama sonrasında bir rahatlama geliyordu, demekki yapılması gerekiyor ,sağlık olsun da anlık acılara katlanırız ne yapalım 🤭
Nhrr Beheheh daha yeni birisi yazdı buraya ilk doğumunda bastirmislar ikinci de istememiş sadece vajinaya parmak koyarak bakmışlar kanama iyi diye bişey yapmamışlar. Genel anestezi çok hissediliyor. Spinal alt taraf uyuşuk olduğu için bişey anlaşılmıyor.
Beyza_12 Daisyy000 banada yapılmadı özelde doğum yaptım devlette zorunlu ama özelde gelip pedinden bakiyorlar az ise bastiriyorlar normalse yapmıyorlar
Rabiul Daisyy000 ay bilmiyorum ki kız kimse gelip kanamamı kontrol etmedi ckskdksk tuvalet çok fenaydı ama sanki yıllık yapmışım gibi aklıma geldikçe fenalık geliyor 😆😆😆
[silindi] Serendipity16 bana 24 saat sonra hemen korse kullan demişti dr . Korse taktınız mı acaba korse çok etkiliyor