maybemom Fyz_a ben gebeyken gittim ve mennun kaldım canım suan gebe degilim ama yine düsününce ona gidicem
Nergizos Lavinyam06 ben rahim filminden sonra gebe kaldım. Sen gebe kalabildigin için rahim filmine gerek yok demiştir
Lavinyam06 Nergizos bende pcos var sadece gebeliğim yumurtlama olmadığı için olmuyordu sonra rabbim nasip etti oda böyle oldu kaybettim 😔 bir ay önce vermiştim kromozom analizi sonucu çıkmadı sadece pıhtılaşma çıktı
Lavinyam06 Nergizos özel hastanede kürtaj oldum Ankara’da düşük metaryalini hem patolojiye hemde genetiğe gönderdiler kromozom analizi yapıldı bebeğe bebekte bişey çıkmadı Sadece kız bebek oldugunu öğrendim kromozomlarından
Escenko Emine0602 evet rvet var bende özel sağlık sigortası var ücreti şuan ne kadar bilmiyorum ama martta 55 bindi
Tomucuk12 efsunn_ merhaba bayramda lekelenmelerım vardı o sebeple ona gitmıstım ama vol bı elektırık alamadım ben baya soguktu.. koeuda aydan bırı varmıs onuda onerıyolar ama gitmedım
efsunn_ Tomucuk12 teşekkür ederim bende gebeliği öğrenince gitmiştim ama kararsızım aydan biri için bi iyi bi kötü yorumlar gördüm google da onada kararsız kaldım napcam bilemedim🙈
Tomucuk12 efsunn_ yani en azından kötü yorum varsa da profesör Özel sağlık sigortası vs ondan dolayı konuyu düşünüyorsanız yine aralarında en gidilebilecek kişi o bence
efsunn_ Tomucuk12 özel sağlık sigortam yok aslında tamamen ilgili bilgili bi doktor bulup paket alıp ona göre netleştircem süreci 😊