Haomwok2m Bu ayda olmadı kızlar regl olduk yine hayellerimde erteledim Rabbim gelende asla lafım yok elbet bir gün nasipse olucak ama bu ara çok fazla duygusal bebeğim kaybedeli 3 oldu önündeki ay eylülde doğum yapmıştım oda etkili biraz galiba 13 senedir koca içimde özlemle evladımız olsun diye bekliyorum etrafım yeni doğum yapanlar var onları da görüldükçe daha 😈 oluyorum pazartesi reflor günüm erken oldım ben pazartesi test yaparım hayeli kurarken olmadı her ay napsam da olsa ovelsiyon testtimi yok bitkisel mi hocamı doktor mu napsam diye düşürmekten yorulduk biliyorum ki Rabbim sığınmak en iyisi olan veren alandan o Rabbim bu yolda herkes yardım etsin kimsenin evini boş bırakmasın ben artık başkalarını bebekleriyle hasret gidermek istemiyorum 😢😢
Ebaki Haomwok2m ah kuzum vardır bir hayır bunda da üzülme Rabbim en hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin sana inşallah 🤲🤲
melissannesi Canım öncelikle zor bi sınavdan geçmişsin Allah sabır versin ve yardımcın olsun🌸 Ümit etmek insanoğlunun doğasında var nasibinde ne yazılmışsa o olacak unutma. Birazda kafanı mı rahatlatsan odak noktanı değiş ve öyle dewam et ister istemez stres oluyosun vucudun bunu hissediyor rabbim tez zamanda kucagını doldursun🤲🏻💕🦋
lili19 @Haomwok2m meryem ana otu suyunu iç yumurtalama döneminde 1 bucuk litre su 2 günde bitirmen gerekmiş bide dua fln oku suya bende bugun kolay doğum için araştırırken böyle bşy gordum birde yorumda biri 9 yıl cocuğu olmamış bunu yapınca olmuş bnde kuzenim için araştırcam daha
Ylmbl Canım eşin de sende değerlerinize baktirdiniz mi ?soğan kürü, havuç -incir kürü ,testere dişli aslan pençesi, hayıt tohumu civan perçemini çay yap iç,ilk üçü Saraçoğlu tarifi .Allah sana en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏🙏