Rumoss ulkutom Tetiğin bi üstüne çıktım 😬sancı artıyo gibi şimdi duşa girdim çıktım dayanabildiğim kadar dayanıcam sonra eşimi kaldırıp bi acile gidicem sabah işe gidecek riske atamam bi nst ye gireyim gerçekten sancı mı yalancı mı içim rahatlasın
Unzle46 E_E1996 hararet basmaları kasılmaları kaplumbağa gibi hareketleri ve tek başıma kalakmammayi saymazsak iyiz gibi😂😂😂😂
Merve-demir ulkutom doğan güneş 😇😇 sabah doğuma gidiyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla oğluma kavuşayım 🥰🥰 rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun bebişlere inşallah 🙏🏻🙏🏻
Gizem-kara2334 İlk kızım 40+2de doğdu erkek geç doğar bunlar palavradan ibret şeyler vakit saat ne zmanda ona rağmen sezeryan oldu ilki smdi mecburi sezeryan olucak ikinci kızım skn 25 gösteriyor 4eyluke gün verdi 38+4ne gerek varsa gerçi ama bakalım kismet
Gizem-kara2334 İlk kızım 3600 doğdu bu kaç olur bilmem 2250 doğan bir anne için gayet iyi bir kilo yani kiloyu problem etmiyorsun ama buda geçen 2 hafta öncesi 2440 demişti kilosuna bu hfta kaç olur bilemem
Rumoss ulkutom acilden çıktım şimdi 4 cm açılmam var yatış verdiler evde çekmek istiyorum diyerek Red imzası verdim o zman sancın dayanılmıcak gibi olursa gelirsin suyun gelirse hiç durma hemen gel dedi 😬 eve dönüyorum
Cansu-2600 Lky0- Ya benim nerdeyse hamileliğimin ilk zamanlarından beri var üçüncü dördüncü ayımdan beri. Doktora sordum her defasında havalar çok sıcak o bile ödem yapar dedi bol bol su iç ve tuz tüketimine çok dikkat et gerekirse komple tuzu çıkar bu dönemde hayatından dedi ama malesef ben çıkaramadım 😁
Cansu-2600 Missgod Hareketlerimiz çok kisitlandi zaten oturup kalkarken yatarken afedersin ama iç çamaşır giyerken bile zorlanıyoruz resmen 🙈 ama napalim sonucu herşeye değer idare edicez artık zor oluyor ama napalim kucağımıza alınca unuturuz herşeyi 💕
Lky0- Cansu-2600 banada tuzu çıkar dedi ama ben tuzsuz çok zor 😂bende şişme olmadı masa başı işi olduğu için ayak bileklerim şişiyor arada ama sıcakta etkiliymiş tabi 😒
Rumoss ulkutom Aminn inşallah 🤲 ♥️ Dayanamıcağım bi ağrım yok şu an tedbir amaçlı gitmiştim de doğum sancılarının olacağını kestiremedim. O yüzden dayanabildiğim kadar evde dayanayım öyle gidicem nasipse bugün kavuşuyoruz kızımla 🫠
Fayalll47 Eminebil şuan 38.6 . Muayeneden çıktım kilosu 3900 diyor sancim felan da çıkmadı sizce normal dogurabilir miyim bekliyimmi ya sezeryan için gün verjcekler
Fayalll47 Eminebil K.b rahatsiz ediyorum alakasız ama 39. Haftadayim bugün 2 farklı doktora gittim ikiside sezeryan diyor devlet olmalarına rağmen. Bebeğin suyu fazla boyu uzun kilosuda daha simdiden 4 e yakinmis ve hala hiç bir dogum belirtiside olmadığı için beklemenin anlamı yok normal doğmaz bu diyolar sizce ne yapmaliyim. Sancim yok açılma yok 1 2 gün icindede gelecek gibi değil bu yüzden kilosu artmaya devam edicek sizce bekliyimmi sezerhan olıyım mi