Cansu__1997 Çok heyecanlıyım endişe korku hepsi bir arada yaşıyorum annem ve anlam yanımda İstanbuldan geldiler izmirdeyim kızım var bide henüz kardesinin geleceğini anlamıyor küçük abla göğüslerimde süt yok gibi şiş değil belli yani inşallah sütüm gelirde bebeğime iyi bakabilirim çabuk toparlayayim ablam 2 gün hastanede benle kalacak annem 7 gün zamanları yok ben tek kalicam eşim öyle yardım edecek biri değil izin günü bile yok çok yoruluyor ve çocuk bakamıyor kendisi sağ olsun inşallah destek olur bana sabırlı olur
Sema3425 Cansu__1997 Allah yardımcın olsun canım sende biz doğum bekleyenlere tez zamanda hayırlı doğumlar diyip dua et
Nimnim Cansu__1997 Cansu__1997 Merhaba, bende ayni sekilde 8.30 da giriyorum insallah. Rabbim yardimcimiz olsun🙏🙏🙏💕💕💕
Nimnim Cansu__1997 Benimde oyleydii🥰 Dogum ani cok heyecanli ve guzeldii🙏dedikleri gibi pozitif hikayelerden🌸 Sonrasinda ki kesi acisi biraz beni zorladi, saha cok taze hala daha zorluyor🌸 ama minisler saglikli ya yeeter. Sizin nasilidiiiii
Cansu__1997 Fayalll47 çok kötü uyuşmadan ameliyata başladilar ağladım çığlık attım hissediyorum uyuşmadim yapmayın dedim biraz daha devam etti sonra durup tmm yapmicaz biraz daha uyuşturcaz dedi bu sefer tamamen uyudum yanlardanda yirtilma var bebeğin kafası büyük diye öyle yapmışlar bence
Cansu__1997 Nimnim yanlardan kesi var mı Ben de doğum yaptım 3 gün önce çok zordu daha Ben uyuşmadan ameliyat ettiler Ondan sonra yanlarda kesi gördüm önceki Sezeryanda sadece üstte bir kesi vardı düz bir dikiş Bu sefer hem üste hem yanlarda var Normal mi acaba